Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții: ”Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună” / Unde va avea loc evenimentul

 Calin Maria Bianca
.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții. Unde va avea loc evenimentul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu vara aceasta. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, astfel că au trecut la următorul nivel și au programat deja cel mai frumos eveniment din viața lor. Iată când o să aibă loc nunta, dar și ce detalii se știu momentan despre cea mai importantă zi din viața celor doi actori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care și-au oficializa relația. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună, chiar dacă el se despărțise relativ recent de Cristina Ciobănașu, alături de care a trăit o poveste de dragoste vreme de 9 ani. Nu erau mulți cei care credeau în iubirea lor, însă acum au demonstrat tuturor că se iubesc la cote maxime și sunt gata să își întemeieze o familie.

whatsapp-image-2023-10-02-at-14.43.30-1whatsapp-image-2023-10-02-at-14.43.30-1

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție: „Ne-am gândit să o facem la…'. Ce spun despre locație și rochia de mireasă

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce s-a întâlnit la o nuntă cu Vlad Gherman și logodnica sa, Oana Moșneagu: „A fost cel mai mare test”

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău, la două săptămâni de la despărțire: „Chiar nu vreau să discut viața mea'

Citește și: Rihanna, primele imagini cu cel de-al doilea fiu. Ce nume neobișnuit a primit micuțul

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții

În ciuda tuturor zvonurilor că povestea lor de dragoste nu o să dureze, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au șocat pe toată lumea atunci când actorul a cerut-o în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, ce-i drept, însă acum cei doi se pregătesc deja de nuntă. Nu au mai stat pe gânduri și după logodnă au aranjat deja cele mai importante detalii pentru cea mai frumoasă zi din viața lor.

Deși au spus că nu vor da prea multe detalii despre nuntă, acum Vlad Gherman a spus tuturor celor care-l urmăresc pe rețelele de socializare că marele eveniment va avea anul viitor, în luna iunie, chiar la începutul verii.

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm. Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024', a scris Vlad Gherman pe Instagram. 

Unde va avea loc evenimentul

Mai mult decât atât, au dezvăluit și locația unde va avea loc nunta. Au decis să aibă un eveniment restrâns, astfel că au ales ca și locație o seră considerată unică în România, situată la câțiva kilometri de București, mai concret la Snagov. De asemenea, din pozele de pe Instagram, este clar că locația arată superb, iar decorul o să fie unul de vis.

Cum au reacționat fanii când au aflat detaliile despre nuntă

Fanii au fost cu adevărat surprinși de marele anunț venit din partea actorului, astfel că nu au ezitat și au luat cu asalt secțiunea comentariilor. Cei doi actori au primit numeroase mesaje frumoase, urări și complimente, semn că toți se bucură pentru ei și pentru momentele frumoase pe care le traversează de când s-au logodit.

„Nu există mai faini ca voi! Mii de bucurii vă doresc!'/„Să fie într-un ceas binecuvântat și magic'/„Felicitări, frumoșilor… o viață frumoasă împreună' /„Ce adorabili sunteți'/„Uaa, ce mă bucur pentru voi! Să fiți fericiți'/„Cea mai bună veste! Abia aștept poze cu voi de la cel mai frumos eveniment din viața voastră. Sunteți superbi împreună! Vă ador'/„Cel mai frumos cuplu', au fost câteva dintre comentariile de la postarea făcută de Vlad Gherman.

Reamintim că înainte de acest anunț, imediat după cererea în căsătorie, cei doi au oferit primele declarații legate de nuntă. Pe atunci, cei doi spuneau clar că se rezumă la o nuntă mică, cu aproximativ 100 de persoane. De asemenea, a vorbit și despre rochie, explicând că își dorește una unicată, dar în același timp comodă.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.‘, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show, imediat după logodnă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton