Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac nuntă cu 100-150 de persoane, pe 2 iunie 2024: „Am găsit o trupă, asta a fost cel mai greu, dar ne doream pe cineva să ne ridice invitații de la masă. Sunt bugete de la 5.000 euro și ajung la 20.000 de euro”

 Calin Maria Bianca
.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac nunta în aceeași locație unde au avut-o Smiley și Gina Pistol. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi au făcut pasul cel mare în urmă cu trei luni, iar acum sunt în toi cu pregătirile pentru nunta, care va avea loc chiar în luna iunie 2024. Iată care este data concretă, dar și locația de vis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu în luna August, astfel că de atunci, cei doi îndrăgostiți sunt foarte preocupați cu toate detaliile legate de nuntă. Deși voiau ca evenimentul lor restrâns să aibă loc într-un hambar, mai apoi au văzut locația tip seră, unde au făcut nunta și Gina Pistol și Smiley, astfel că au luat decizia că aceasta să fie varianta finală.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție: „Ne-am gândit să o facem la…'. Ce spun despre locație și rochia de mireasă

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții: 'Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună' / Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit, care i-a confiscat cadourile: „S-a dovedit că era ilegal să intre la mine și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Unde vor să organizeze petrecerea: „Am vrut să facem ceva foarte mic, acum…”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac nuntă cu 100-150 de persoane, pe 2 iunie 2024

Ce-i drept, dacă ne gândim doar la locația în sine, dar și la ce decoruri frumoase au avut Smiley și Gina Pistol, ne putem aduce aminte că a fost o nuntă desprinsă din cele mai frumoase povești. Și Vlad Gherman și Oana Moșneagu își doresc o nuntă extrem de frumoasă, ca orice miri de altfel, astfel că au discutat cu proprietarul și au stabilit inclusiv ce soluții au dacă o să fie mult prea cald.

'Voiam în hambar pentru că am vizionat mai multe tipuri de locație. Am găsit pe Instagram o oranjerie tip seră, mi-a plăcut de am leșinat și aia e. E pe lângă București, nu e departe. Gina Pistol și Smiley și-au făcut acolo nunta, a fost superb. Facem pe 2 iunie. Dacă e prea cald, putem lua în sistem de răcire', a spus Oana Moșneagu la Xtra Night Show, conform Spynews

Oana Moșneagu: 'Sunt foarte multe lucruri de făcut. E foarte greu'

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să angajeze un wedding planner pentru a nu le scăpa vreun detaliu și a avea nunta la care visează de ani de zile. Chiar și așa însă, mai sunt multe lucruri esențiale de pus la punct, precum muzica, orele la Biserică, Cununie Civilă și inclusiv restaurant. De asemenea, trebuie să găsească și o echipă de foto-video bună, pentru a surprinde toate momentele prețioase din cea mai importantă zi din viața lor.

'Sunt foarte multe lucruri de făcut. E foarte greu, nu ne-am gândit de atunci. Avem wedding planner și ne salvează mult, dar avem de la biserică, la trupă, videograf, fotograf. Partea bună este că vom avea un număr micuț la nuntă, 100-150 de persoane. Am găsit o trupă, asta a fost cel mai greu, dar ne doream pe cineva să ne ridice invitații de la masă. Sunt bugete de la 5.000 euro și ajung la 20.000 de euro', au spus Oana Moșneagu și Vlad Gherman.

Fanii, uimiți de vestea că Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc

Știm cu toții faptul că Vlad Gherman a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu vreme de 9 ani. Toți se așteptau la o nuntă din partea lor, însă înainte de a vorbit despre aceste detalii s-a produs ruptura. Mulți au crezut că se vor împăca, însă timpul a demonstrat că despărțirea a fost definitivă, iar amândoi și-au refăcut viețile. Deși multora dintre fani le-a fost greu să accepte relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu, acum toți se bucură pentru ei, mai ales că au văzut iubirea pe care și-o poartă și care este la cote maxime.

„Nu există mai faini ca voi! Mii de bucurii vă doresc!’/„Să fie într-un ceas binecuvântat și magic’/„Felicitări, frumoșilor… o viață frumoasă împreună’ /„Ce adorabili sunteți’/„Uaa, ce mă bucur pentru voi! Să fiți fericiți’/„Cea mai bună veste! Abia aștept poze cu voi de la cel mai frumos eveniment din viața voastră. Sunteți superbi împreună! Vă ador’/„Cel mai frumos cuplu’, au fost câteva dintre comentariile de la postarea făcută de Vlad Gherman.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton