Vlad Miriță, 7 ani de la căsătorie. Ce cadou a primit de la soția lui, Maria: "Am ajuns în Bulgaria, într-un loc foarte frumos"/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Recent, Vlad Miriță și soția lui au aniversat recent 7 ani de la căsătorie, iar Maria i-a făcut un cadou special. Cei doi soți au evadat pentru patru zile în afara țării. Sejurul în doi a fost o surpriză de la Maria, care și-a rugat soțul să nu își mai ia angajamente în perioada aceasta, pentru a putea pleca în vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Miriță și Maria, superba lui soție, au împlinit recent 7 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, consoarta i-a făcut cunoscutului tenor o surpriză plăcută. Maria a rezervat un sejur de patru zile în Bulgaria, numai pentru ei doi, șil-a rugat pe artist să nu-și mai ia angajamente pentru perioada aceasta.

83701482_4066980069994318_5645007561607348224_n83701482_4066980069994318_5645007561607348224_n

Citește și: De ce este Vlad Miriță dezamăgit de Eurovision: „Trăim epoca separării… a preferințelor de orice fel. Mai important decât calitățile vocale a devenit…” / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling și Vlad Miriță, doar câțiva dintre artiștii care vor cânta pe scenă Ateneului Român, în Concertul Caritabil Pascal

Citește și: Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon: „ A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile. Este greu să ai…' / EXCLUSIV

Citește și: Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia, cine sunt nașii lor și povestea din spatele rochiilor de mireasă: „Am vrut să iasă ceva memorabil' / EXCLUSIV

Vlad Miriță a aniversat 7 ani de la căsătorie

După ce a cântat la un eveniment, într-un resort de lux din Delta Dunării, alături de Marcel Pavel, artistul nu și-a mai luat și alte angajamente, mai ales că fusese pus în gardă de soție. Așa că Vlad Miriță s-a trezit cu o surpriză de la Maria cu ocazia aniversării a 7 ani de la căsătoria lor – un sejur în doi de patru zile, în Bulgaria.

'Eu am fost foarte prins în perioada aceasta, inclusiv până acum două zile. Am avut, cu Marcel Pavel, un eveniment la Lebăda, în Deltă, a fost un eveniment mai exclusivist. Soția mea, Maria, mi-a pus în vedere ca după acesta să nu mai merg nicăieri. Era ideea să merg la Festivalul Mamaia, dar am renunțat. Și ea a făcut o rezervare în secret, fără să îmi spună. Și, după ce am venit din Deltă, am plecat direct și am ajuns în Bulgaria, într-un loc foarte frumos. Stăm patru zile aici, doar noi doi', a declarat Vlad Miriță, pentru viva.ro.

Artistul este tare încântat de surpriza făcută de soția lui, Maria, de a petrece numai ei doi departe de casă.

'Am primit acest cadou-surpriză din partea soției mele, un sejur de patru zile, în doi, la mare. E foarte frumos aici. Așa petrecem la aniversarea de 7 ani de la căsătoria noastră', a mai declarat Vlad Miriță, pentru viva.ro.

Vlad Miriță și Maria sunt născuți în aceeași zodie și sunt firi iuți

Vlad Miriță și soția lui, Maria Natură, formează un cuplu sudat de 7 ani. Cei doi soți împart aceleași valori, iar familia lor a fost binecuvântată cu un băiețel, Iustin, care-i întregește pe deplin. Vlad și Maria au făcut marele pas la doar 6 luni după ce s-au cunoscut, dar puțini sunt cei care știu cum a cucerit-o tenorul pe cea care i-a devenit în scurt timp iubită, iar apoi soție.

Artistul nu a ezitat să dezvăluie că și în cuplul lor mai există neînțelegeri, cu atât mai mult cu cât ambii sunt născuți în aceeași zodie. Totuși, Vlad Miriță recunoaște că are o soție înțelegătoare, Maria fiind cea care face prima pasul spre împăcare.

'Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt. De obicei, ea face primul pas spre împăcare. Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare. Ea vine însă și zice: ‘Gata, hai să vedem cum rezolvăm!’. Este o femeie înțeleaptă, dar și eu mai las de la mine’, a mai dezvăluit tenorul pentru ego.ro.

Nu în ultimul rând, solistul a mărturisit că, în ciuda aparențelor, nu este o persoană tocmai ușor de suportat…

Vlad Miriță: 'Dacă îi zic ‘Nu!’, se supără de parcă îi dai cu parul în cap'

Vlad Miriță susține că, uneori, nu prea este vorbăreț și nu are mereu răbdare să îi povestească soției diverse lucruri, atunci când îl întreabă. Iar când Maria mai vine cu câte o idee și el nu este de acord, a găsit o metodă bună să rezolve situația, o duce cu vorba.

'Par foarte prietenos, dar când stai în casă, zi de zi, cu mine, nu e chiar așa. Sunt destul de introvertit, nu sunt prea vorbăreț, Maria, soția mea, vrea să știe, să îi povestești, am uneori răbdare, iar când nu mai am îi zic: ‘Mai lasă-mă, femeie!’. De altfel, înainte de a mă cununa, preotul duhovnic mi-a spus: ‘Când te-ai însurat, gata, s-a terminat cu viața ta, frate! Nu mai e nimic din ce știai tu!’. Am primit și un sfat valoros de la părinte, că îi mai cerem câte o povață, când ne poticnim.

Câteodată, vine ea montată, cu o idee, are un scenariu deja făcut, iar dacă îi zic ‘Nu!’, se supără de parcă îi dai cu parul în cap. Preotul mi-a zis așa: ‘Nu-i mai zice ‘Nu!’. Dă-i arvună, spune ‘Da!’ și ea se duce, te lasă în pace, o mai duci cu vorba. Dacă îi zici ‘Nu!’, din start, când femeia s-a entuziasmat, ai terminat-o! Oricum, nu se întâmplă acum, e un plan de viitor, până atunci se întâmplă tot felul de lucruri, poate mai uită’. Și, da, funcționează!', a mai spus tenorul pentru ego.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton