Vlad Miriță vinde produse de la ferma sa de lângă Târgoviște. Cât costă: „Carnea s-a mai scumpit, am fost nevoiți. Când ne rămâne un anumit surplus, donăm la un azil de bătrâni”

.

Vlad Miriță e unul dintre cei mai căutați artiști datorită vocii sale impunătoare, dar are și o fermă de porci și de păsări lângă Târgoviște, care îl ajută să își rotunjească veniturile. Artistul recunoaște că a fost nevoie să mai salte prețurile produselor, iar asta pentru a acoperi scumpirile la furaje, la electricitate, dar și la mâna de lucru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlad Miriță vinde produse de la ferma sa de lângă Târgoviște. Deși pe piață a început să prindă avânt și carnea artificială, Vlad Miriță nu îi dă votul lui de încredere, asta pentru că are convingerea că îi lipsesc anumiți nutrienți.

vlad-mirita-100vlad-mirita-100

Vlad Miriță vinde produse de la ferma sa de lângă Târgoviște

Vlad Miriță a fost nevoit să mărească prețurile când toate s-au scumpit. „Carnea s-a mai scumpit, am fost nevoiți, sunt anumite piese mai scumpe, altele sunt ceva mai ieftine. Produsele vedetă sunt ceafa de porc, la 17 lei kilogramul, și oasele de porc pentru ciorbă, la 28 lei kilogramul, aflate la mare căutare, căci conțin colagen, sănătos pentru organism. Sunt cumpărate, adesea, de către sportivii care merg la sală, dar și de către pensionari.

Fierb oasele și extrag colagenul. E gustos, hrănitor. Noi nu avem însă foarte multe animale la fermă, creștem în medie cam 100 de porci pe an, atât. Dacă e să fac un calcul, carnea s-a scumpit la noi între 5 și 10%, urmare a inflației. Toate s-au scumpit, curentul, furajele, mâna de lucru, transportul', spune Vlad Miriță pentru Playtech.ro.

Cu cât vinde Vlad Miriță produsele de la fermă

Produsele sunt vândute și online și au prețuri variate. Șoriciul costă 27, 6 lei, 100 de grame, coastele de porc, 700 g, sunt la 45,5 lei. Cotletul de porc, 400 g, se vinde cu 54,4 lei, slănina afumată, 400 g, cu 29,6 lei, iar cârnații cruzi, simpli, 400 g, cu 40, 4 lei.

Tenorul nu uită și de cei mai puțin norocoși, pe care obișnuiește să ii răsfețe cu produse proaspete. Vlad Miriță obișnuiască să meargă la un azil și să mai dăruiască din carne atunci când are un surplus.

„Când ne rămâne un anumit surplus, pe partea de oase de porc, dar și de carne de pui, donăm la un azil de bătrâni, au și ei nevoie de carne proaspătă. Le mai ducem și mâncare, este bine în viață să dăruiești din ceea ce ai. Adesea, binele făcut se întoarce înapoi', mai susține solistul Vlad Miriță.

Citește și: Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul: „Port foarte greu numele lui Dorian. E greu, pentru că…” / Ce relație are cu celălalt fiu, stabilit în Germania

Citește și: Mihai Mărgineanu, paralelă între generația sa și tinerii de 16 ani din ziua de azi: „Nu văd nicio diferență. Eram la fel de proști”

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului”

Citește și: Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV. Ce beneficii a avut după ce s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz: „Un aspect plăcut te ajută”

Vlad Miriță nu crede în carnea artificială

Artistul nu crede în carnea artificială, care începe să se impună pe piață, pentru că, după cum spune el, un astfel de produs nu poate avea toate componentele pe care le are carnea în general.

„Din punctul meu de vedere, de fermier, care vinde carne de porc și de pui, eu cred că acest produs artificial nu are cum să respecte toate componentele cărnii naturale, poate că, da, are proteine, dar nu este suficient.

Viața este, de fapt, cum o știm noi, pe pământ, și care a mers înainte, în felul acesta: ceva a fost sacrificat, ca altceva să meargă mai departe, inclusiv așa se întâmplă și cu plantele, care și ele au viață în ele. Animalele hrănesc alte animale sau omul, este o relație profundă între ele', precizează el.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton