Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner: "Nici nu pot să mă uit la ei"

 Oana Pantazi
.

Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a fost eliminat de la Chefi la cuțite,  în ediția 21 a emisiunii, difuzată pe 6 mai. A fost ediția în care concurenții au avut cel emai mari punctaje, impresionându-i pe chefi cu preparatele lor. Vlad Niculici a plecat acasă cu capul sus după ce a primit 11 puncte de la cei patru chefi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. La cel de-al șaptelea duel, unde au avut de folosit condimente, concurenții din echipa roz și cea galbenă s-au întrecut pe sine și au pregătit dish-uri care i-au făcut pe cei patru chefi să-i aplaude la finalul confruntării. S-a plecat acasă cu 11 puncte, acesta fiind finalul de drum la Chefi la cuțite pentru Vlad Niculici.

437791184_10160908472503880_4506786146079892094_n437791184_10160908472503880_4506786146079892094_n

Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Battle-ul cu numărul 7 a fost câștigat de chef Orlando Zaharia, care a scăpat de emoții ieri-seară, când la duel au intrat echipa chef Richard Abou Zaki și echipa chef Alexandru Sautner. Concurenții au avut și de data aceasta o surpriză când Irina a ridicat cloșurile, pentru că au trebuit să gătească cu anumite condimente.

Citește și: Cine este Vlad Niculici de la Chefi la cuțite. Cofetăria lui a primit titlul de Furnizor al Casei Regale

Citește și: Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. E prietenă cu Anamaria Prodan și și-a sărutat un coleg de la Chefi la cuțite

Citește și: Cine este Mihai Dragomir, care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la Cuțite: „E o super mare presiune, dar sunt pregătit'

Citește și: Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: „Eu aveam 20 de ani și ea 15'. Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

Chiar dacă au încercat să se încurce unii pe alții, rezultatul final a fost spectaculos. Concurenții celor două echipe au pregătit dish-uri ce conțineau: flori de lavandă, șogran, asmățui, ghimbir, foi de dafin, anason, galgant, boabe de tonka, lemongrass, curry, cardamon.

După ce, în ediția anterioară au avut o prestație dezamăgitoare, de data asta concurenții i-au impresionat pe chefi, care nu i-au recunoscut în farfurie. Au fost preparate de fine dining care i-au făcut pe chefi să-i aplaude. Din păcate însă, conform regulii jocului, un concurent tot a trebuit să plece acasă, iar acesta a fost Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, care a părăsit Chefi la cuțite cu 11 puncte, primite pentru un desert.

Chef Alexandru Sautner: „Nici nu pot să mă uit la ei”

Paradoxal, pe Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, l-a trimis acasă un desert. Concurentul a ales să facă o panna cotta, însă jurații nu au fost chiar atât de impresionați, chiar dacă gustul era bun. Faptul că Vlad a pus prea multă gelatină în preparat i-a adus depunctarea. Cele 11 puncte primite de concurent nu au fost de ajuns pentru a se salva, de data asta, când Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Sautner a primit în sfârșit 20 de puncte pentru preparatul său.

De altfel, chef Sautner a trăit niște emoții imense când în platou au rămas doi concurenți de-ai săi – Mr. Cheesecake (Vlad Niculici) și Iulia Maria Creangă.

„Nici nu pot să mă uit la ei', a spus chef Sautner, cu tristețe.

Apoi, Irina a anunțat cine a primit cel mai mic punctaj, iar Maria Creangă s-a salvat.

„Faptul că am ajuns până în al șaptelea battle e deja o realizare. Sunt foarte, foarte mulțumit de parcursul meu aici. Cu siguranță mi-aș fi dorit să merg mai departe, dar ăsta e concursul. A fost o experiență frumoasă, din care am învățat foarte multe lucruri. Eu nu mă opresc aici', a zis Vlad Niculici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton