Vlad Zamfirescu s-a căsătorit religios cu actrița și Diana Roman. Ținutele spectaculoase alese de cei doi miri: "Great Gatsby contemporan"

 Dumitrache Laura
.

Vlad Zamfirescu, fiul actorilor Florin Zamfirescuși Valeria Sitaru, s-a căsătorit religios cu actrița Diana Roman. Evenimentul a avut loc la doar câteva luni după ce aceștia s-au cununat civil. Celebrul actor a divorțat de prima soția, iar în 2021 și-a făcut publică relația cu actuala soție. Cei doi au avut parte de o nuntă incredibilă, iar mirele a purtat o ținută extravagantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Zamfirescu, 49 de ani s-a căsătorit religios cu actrița Diana Romana, 32 de ani. Cei doi au făcut cununia civilă în luna mai,iar acum au pășit împreună spre altar. Cununia religiosă a avut loc la Parohia Oțetari, iar nașii cuplului au fost Valentin Teodosiu și Luminița Erga.

diana roman nuntadiana roman nunta

Vlad Zamfirescu a îmbrăcat costumul de ginere pentru a doua oară. Actorul s-a căsătorit cu Diana Roman și și-au unit destinele pentru totdeauna. Alături de ei au fost familia și prietenii, iar evenimentul a fost unul memorabil.

Citește și: Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…'. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Citește și:Alina Sorescu, anunț surprizător la un an de la despărțirea de Alexandru Ciucu: „Ceva magic se întâmplă. În numele iubirii…'

Citește și:Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țară în care studiază: „Nu, nu l-au săltat de pe stradă”

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă noul iubit al Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei. Joni are 21 de ani și locuiește în Norvegia

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au cununat religios

Weekend-ul acesta a fost marcat de evenimente speciale în lumea cinematografiei românești. Actorii Vlad Zamfirescu și Denis Hanganu s-au căsătorit religios cu partenerele lor. Fiul lui Florin Zamfirescu s-a cununat religios cu actrița Diana Roman, la doar patru luni de la cununia civilă. Vlad Zamfirescu și Diana Roman au avut nunta pe 9 septembrie, iar cununia religioasă a avut loc la Parohia Oțetari, iar nași le-au fost actorii Valentin Teodosiu și Luminița Erga.

Evenimentul a avut loc în aer liber, pe terasa Teatrului Național. Alături de cei doi au fost familia, colegii și prietenii. Printre invitați s-au numărat Marius Manole, Ana Odagiu, Medeea Marinescu, Elvira Deatcu, Andreea Chirițescu.

Vlad Zamfirescu a purtat un costum recomandat de Adina Buzatu

Diana Roman a purtat o rochie albă, de prințesă, iar Vlad Zamfirescu a optat pentru un costum elegant, cu vestă neagră și sacou gri, ținută recomandată de Adina Buzatu.

Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan.Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă. Vlad a adoptat o ținută de dandy modernm iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea', a declarat Adina Buzatu pentru Click!.

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au cununat civil în luna mai

Pe 12 mai, Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au cununat civil. Actorul se află la a doua căsătorie, după divorțul de Mihaela, femeia cu care are doi copii. Deși îi despart 17 ani, diferenta de vârstă nu a contat pentru cei doi și și-au unit destinele. La cununie, Diana Roman a purtat o rochie albă, diafană, iar cel mai interesant accesoriu a fost zâmbetul ei. Diana Roman a ales să-și păstreze numele pe care îl avea înainte de căsătorie.

Povestea de dragoste dintre cei doi a devenit publică în decembrie 2021, după ce actorul a divorțat în secret de fosta soție. Cei doi s-au despărțit după 20 de ani și au împreună doi băieți, Stefan și Matei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton