Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică: "Să ne trăiască 1000 de ani". Imagini de la petrecere

 Radulescu Ruxandra
.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică. Zi specială pentru Vladimir Draghia și soția sa, Alice Cavaleru. Cuplul a creștinat-o pe mezina familiei, Alegra, apoi au organizat o mică petrecere, alături de cei dragi. La party-ul de botez, fericiții părinți, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru i-au invitat și pe foștii colegi ai actorului de la competiția Exatlon. Drăghia și soția sa și-au împărtășit bucuria cu fanii, unde au postat câteva imagini superbe de la botezul fiicei lor, Alegra Nova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică. Cuplul Vladimir Drăghia – Alice Cavaleru au avut parte de un moment extrem de emoționant, recent, când au botezat-o pe fiica lor cea mică, Alegra. Actorul și soția sa sunt mândrii părinți a două fiice superbe, Zora și mezina, Alegra. Mezina familiei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, la scurt timp după ce a venit pe lume, iar Draghia și Alice Cavaleru au trecut prin clipe grele de suferință. Aproximativ șase luni mai târziu, micuța lor este bine și sănătoasă, așa că Vladimir Draghia și frumoasa lui parteneră și-au creștinat fiica, Alegra Nova, iar apoi au organizat o petrecere de basm, în zona Snagov, la care au fost invitate și câteva vedete din echipa Exatlon.

screenshot-2023-05-08-101455screenshot-2023-05-08-101455

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică

Vladimir Drăghia și soția lui Alice Cavaleru au două fiice minunate, pe Alaia Zora, care a venit pe lume în 2017 și pe Alegra Nova, născută în 2022. Cuplul de vedete a trecut prin momente cumplite, când mezina Alera, în vârstă de doar câteva luni, a fost diagnosticată cu septicemie și s-a aflat în stare critică. Din fericire, micuța și-a revenit și, recent, a fost creștinată, la biserică. Alice Cavaleru s-a pregătit cu mult entuziasm pentru acest eveniment și-a făcut chiar și o schimbare de look și a renunțat la pletele lungi pentru o tunsoare bob, până la nivelul umerilor. Soția lui Vladimir Drăghia a strălucit la petrecerea de botez, într-o rochie de culoare crem, cu buline, asimetrică, cu volane din tul, pe care a asortat-o cu o pereche de adidași.

Party-ul de botez a avut loc într-un cadrul de vis, în zona Snagov, la eveniment fiind invitați și foștii colegi ai lui Vladimir Drăghia de la show-ul Exatlon, Gianii Kiriță, Diana Bulimar sau Ștefan Floroaia.

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a făcut o schimbare radicală de look, înainte de botez: „Nu suportă păr lung…”

Citește și: Alice Cavaleru îi reproșează lui Vladimir Drăghia că petrece prea mult timp la filmările pentru „Clanul’: „Stau mult fără să fac nimic’

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice Cavaleru, s-au distrat de minune, au dansat alături de cei dragi și s-au bucurat de acest moment magic, dedicat fiicei lor, Alegra. Alice Cavaleru a postat o fotografie adorabilă cu mezina lor, imediat după botez, în dreptul căreia a scris:

„Botezată și fericită„. Mândrul tătic, Vladimir Drăghia a publicat o imagine în care dansează de fericire, alături de soția sa: „Când faci copii, la bătrânețe”, a scris actorul în dreptul imaginii.

„Să ne trăiască 1000 de ani, fericită”, a transmis Cătălin Cazacu, unul dintre invitații la petrecere.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor să adopte un copil

Vladimir Drăghia a dezvăluit faptul că își dorește să adopte un copil. Actorul a subliniat că ar face acest pas peste câțiva ani, având în vedere că acum el și soția sa își dedică tot timpul creșterii celor două fiice, în vârstă de 5 ani, respectiv 6 luni.

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra.

Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla’, a mai declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro.


FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton