”Zora are niște porniri, dar lucrăm la...” Cum își educă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru cele două fiice

 Radulescu Ruxandra
.

Cum o ajută Vladimir Drăghia pe soția sa, Alice Cavaleru, când vine vorba de cele două fiice ale lor. Actorul Vladimir Drăghia din serialul Clanul se implică în educația fiicelor sale, alături de soția sa Alice Cavaleru. Între micuțele Zora și Alegra este o diferență de cinci ani. Iată cum gestionează Vladimir Drăghia neînțelegerile dintre copile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cunoscutul actor din Clanul, Vladimir Drăghia, nu este doar un artist apreciat, ci și un soț dedicat și tatăl a două fetițe adorabile. Drăghia și-a construit o familie superbă alături de soția sa, Alice Cavaleru, cei doi devenind părinții a două fiice, Zora și mezina Alegra. Între cele două fetițe mai apar și mici certuri, așa că Drăghia și Alice Cavaleru se străduiesc să le acorde atenție în aceeași măsură.

vladimirvladimir

Cum o ajută Vladimir Drăghia pe soția sa, Alice Cavaleru, când vine vorba de cele două fiice ale lor

Vladimir Drăghia are grijă ca soția lui, Alice Cavaleru, să aibă parte de odihnă și relaxare, așa că actorul petrece mai mult timp cu copiii. Drăghia îi oferă o pauză de câteva ore partenerei de viață, în care să se relaxeze, să se întâlnească cu prietenele sau să participe la evenimente sociale.

„Sunt niște copii, nu sunt teroriști. Adică și dacă ești obișnuit să stai cu ei, să te implici, adică dacă vrei să te bucuri de ei, trebuie să fii dispus să și muncești cu ei. Atunci cum să nu stai cu ei. Trebuie să înțelegi că și asta este o bucurie. Uneori te enervează, uneori nu știi cum să te împarți, sunt situații de criză, dar uitându-te în spate vezi că se poate și mai rău. Știi că există în telefon o funcție care aproape în fiecare zi arată amintiri, ce s-a întâmplat în trecut.

Deja simt că mă bușește plânsul când o văd pe Zora acum trei ani, acum patru ani, și îmi dau seama cât a crescut și că nu poți să dai timpul ăla înapoi. Îmi aduc aminte de momentele alea și zic că aveam impresia că este greu și abia făceam față, iar asta mă ajută foarte mult psihic. Îmi dau seama că și acum am impresia că îmi este greu, iar peste un an o să mă uit în spate și să zic că au crescut. Așa că dacă vrei să te bucuri trebuie să te și implici', a explicat Vladimir Drăghia pentru Ego.ro.

Vladimir Drăghia: „Zora a avut și are porniri”

Fiicele lui Vladimir Drăghia sunt de-a dreptul adorabile, iar actorul este surprins, pe zi ce trece, de modul în care li se dezvoltă personalitatea. Actorul se străduiește să construiască o relație cât mai frumoasă între cele două fetițe și îi explică celei mari, Zora, cum să fie o soră bună pentru mezina Alegra.

„Zora a avut și are porniri, dar lucrăm la asta și zic eu că au o relație bună. Dar suntem abia la început. N-avem de unde să știm cum o să evolueze treaba asta, dar repet chiar luăm îndeaproape. Avem tot felul de discuții, chiar filozofice în care i se explică Zorei că nimic nu este al ei și să nu aibă impresia că împarte ceva, că nu are din ce să împartă, că nu este al ei, că este al nostru, al tuturor și că prin bunăvoința noastră le poate folosi. Vorbim acum despre jucării, în speță. În mare este o bucurie. Într-adevăr sunt tot felul de încercări, dar puse în balanță, clar bucuriile sunt mult mai importante. Până acum. Suntem deschiși, ne așteptăm tot timpul să se întâmple ceva, motiv pentru care suntem foarte atenți și imediat ce sesizăm că se întâmplă ceva, luăm măsuri. E o muncă constantă, dar eu zic că merită depusă', a declarat actorul.

Vladimir Drăghia, despre educația celor două fiice: „Mai avem până să împărțim egal lucrurile”

Vladimir Drăghia a povestit cum fiica cea mică momentan nu realizează cum este împărțită atenția între ele.

„În momentul ăsta, Alegra, fiica noastră mai mică, are un an și puțin. Nici măcar nu apucă să conștientizeze. Mai avem până să împărțim egal lucrurile. Momentan, recunosc că profităm de faptul că Alegra este mai puțin conștientă și că nu suferă de prea multă atenție dată Zorei și folosim acea atenție pentru Zora, urmând să vedem care va fi următoarea etapă. Dar, da, tocmai pentru a avea grijă de Zora petrecem timp nu doar împreună, ci și separat cu Zora ca să nu simtă că ne împarte. Sau cel puțin trecerea asta să nu fie atât de bruscă pentru că un copil care până la 5 ani s-a bucurat exclusiv de dragostea noastră, adică exclusiv ea, acum trebuie să ne împartă cu încă un suflet, și nu doar pe noi, ci și tot ce crede ea că are. Motiv pentru care încercăm să fim foarte atenți la ea, la ce îi oferim, la câtă dragoste și timp îi oferim', a mai spus Drăghia.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton