Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară: "Bine ai venit pe lumea asta, minune!". Primele imagini cu bebelușul

 Oana Pantazi
.

La 33 de ani, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară în cursul zilei de ieri, 8 iulie. Artista și soțul ei, Adrian Rus, au devenit din nou părinți de băiat și au ținut să-și împărtășească bucuria cu fanii din social media. Iată ce mesaj emoționant a transmis artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bucurie imensă în familia artistei! Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos și adorabil, după cum se poate vedea din primele imagini postate de artistă pe contul ei de socializare. Odată cu fotografiile, Vlăduța i-a transmis fiului ei și primul mesaj, o declarație de dragoste emoționantă.

vladutavladuta

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară

Familia Vlăduței Lupău s-a mărit, artista și soțul ei devenind pentru a doua oară părinți de băiat. Iair, fiul cel mare, în vârstă de 2 ani, are acum frățiorul pe care și l-a dorit. De altfel, după cum mărturisea artista în urmă cu ceva vreme, Iair a fost și primul care a ghicit sexul bebelușului, chiar înainte ca mama lui să fi făcut ecografia. La scurt timp după ce a născut, artista a împărtășit minunata veste cu fanii ei din social media, prin intermediul unui mesaj emoționant, însoțit de imagini superbe.

Citește și: De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm’

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească'. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Citește și: Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, scene incendiare împreună, la o nuntă! Afaceristul pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și este îndrăgostit de rusoaica de 24 de ani

Citește și: Cum au apărut Iulia Vântur și Salman Khan la petrecerea dinaintea nunții fiului celui mai bogat om din India. Au făcut furori pe ringul de dans / Ținuta strălucitoare purtată de fosta prezentatoare

„Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțeșți toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi că îți vă fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel că mine și că tatăl tău… cine?!

Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mășinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice și aripe' cum îți tot zicea. Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit că eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale. Acum, când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că vă veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare vă fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel că fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris Vlăduța Lupău pe contrul de socializare, în dreptul primelor imaigni cu bebelușul.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că e însărcinată a doua oară

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru VIVA!, Vlăduța ne-a povestit că își dorea să devină mamă din nou, însă mărturisea că nu era chiar pregătită. Providența a decis însă în locul ei și astfel a venit pe lume și cel de-al doilea bebeluș al cuplului.

„Îmi doream un al doilea copil, însă vă zic sincer că nu am avut curajul neapărat… Cumva, a fost „vreau-nu vreau. Mă rugam, dacă e să mai avem un copil, să fie devreme și cu diferență mică între ei, dar nici nu m-am simțit super pregătită. Așa că Dumnezeu a decis el când e mai bine și cum e mai bine și ne-a binecuvântat din nou familia cu surpriza aceasta extrem de plăcută”, a povestit Vlăduța Lupău pentru VIVA!

Mai mult, artista a mărturisit că a aflat că va deveni din nou mamă absolut întâmplător, pentru că nu a fost o sarcină programată.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, ne-a mai spus Vlăduța Lupău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton