Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani. Cum a petrecut: ”Cam despre asta este vorba acum”

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani. Cum s-a schimbat ziua ei de naștere de când a devenit mamă. Azi este motiv de sărbătoare în familia Vlăduței Lupău. Îndrăgita artistă este sărbătorita zilei și nu doar din punct de vedere aniversar, ci și fiind Ziua Mamei și Ziua Internațională a Femeilor. Așa cum era de așteptat, a publicat încă de la primele ore o serie de fotografii de colecție alături de soțul și fiul ei. Mai mult decât atât, cu ocazia zilei ei de naștere, a dezvăluit și cum s- schimbat viața ei de când a devenit mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani! Nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele cunoscute și îndrăgite artiste din România. De-a lungul anilor și-a format o mare comunitate de fani și un public imens, astfel că încă de la primele ore ale dimineții este asaltată de numeroase mesaje frumoase și urări. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci se poate vedea chiar la secțiunea comentariilor de la postarea ei.

whatsapp-image-2023-03-08-at-11.26.18-1whatsapp-image-2023-03-08-at-11.26.18-1

Vlăduța Lupău își sărbătorește ziua de naștere total diferit anul acesta. Nu a mai organizat o petrecere fastuoasă așa cum făcea de obicei anii trecuți, ci a ales să petreacă doar în compania familie și mai ales a fiului și soțului ei. Totodată, 8 Martie are de acum o dublă semnificație pentru ea începând de anul acesta, asta fiindcă sărbătorește pentru prima dată Ziua Mamei!

Citește și: Vlăduța Lupău a arătat primele imagini cu noua ei casă. Cum a arată dormitorul artistei

Citește și: Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți. Puțini români își pot permite

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Ce echipă a câștigat amuleta de 1.000 de euro

Citește și: Survivor România 2023. Patru Faimoși sunt în pericol de eliminare

Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani

Vlăduța Lupău radiază de fericire de când a devenit mamă și nu ezită să spună acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Bineînțeles, și de ziua ei de naștere, a ținut să precizeze acest aspect. Mai mult decât atât, a mărturisit faptul că ziua ei de naștere arată totol diferit de data aceasta, asta fiindcă în fotografia de colecție nu mai este doar alături de soțul ei, ci și de micuțul Iair, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze!

'8 MARTIE…îmi aduce un an in plus. Ei bine de data asta e puțin (mai mult) diferit! Nu mi-am mai organizat mese festive mari și mult tămbălău cum desigur îmi plăcea să o fac, recunosc. Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept alături de multă iubire și liniște ce mă cuprinde.

Cam despre asta este vorba acum la 32 de ani… si despre faptul că abia acum mă sărbătoresc la dublu în această zi…ziua mamei'.Sincer vă zic, că am mai mult decât mi-am dorit la vârsta asta…am o familie superbă, am milioane de oameni care mă apreciază, am sufletul împăcat, am TOT! Mulțumesc divinității pentru dragostea revărsată peste zilele vieții mele.', a scris Vlăduța Lupău pe pagina ei de Instagram.

Vlăduța Lupău, numeroase mesaje și urări frumoase de ziua ei de naștere

Vlăduța Lupău este cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și atunci când vine vorba despre viața ei personală totul este la superlativ. Are un soț iubitor și respectuos, iar împreună au un copil adorabil, pe micuțul Iair. Dacă înainte cadourile erau o bucurie imensă, acum tot ceea ce contează este să fie alături de cei dragi! Prin urmare, fanii nu au uitat să îi facă ziua mai frumoasă încă de la primele ore. Nici colegii de breaslă nu au ezitat și i-au transmis câte un mesaj frumos.

'La mulți ani, Vlăduța lumii!', a scris Theo Rose. / 'La mulți ani, femeie minunată, mamă extraordinară și talentată! / La mulți ani! Te iubim tare, tare! / La mulți ani fericiți! Ești superbă!', sunt doar câteva dintre comentariile care au luat cu asalt postarea artistei.

Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală

Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală. La fel ca multe mămici, din păcate, și artista s-a confruntat cu depresia, după ce l-a adus pe lume pe Iair. Din fericire, a fost vorba doar despre o formă ușoară, de care a reușit să scape în doar câteva zile. Frumoasa artistă a dezvăluit cum a reușit să se vindece, dar și cum se manifesta, de fapt, această problemă. Acum, radiază de fericire alături de fiul și soțul ei, fiind mai împlinită ca niciodată.

'În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent.',a declara în urmă cu mai mult timp Vlăduța Lupău.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton