Vlăduța Lupău a vorbit despre al doilea copil: "Poate, dacă o să mai am un băiat...". Cântăreața a pierdut două sarcini înainte să devină mamă

 Dumba Gabriela
.

Vlăduța Lupău a vorbit despre al doilea copil, la un an și jumătate de când a devenit mămică și recunoaște că își dorește frați sau surori pentru băiețelul său. Pentru Vlăduța Lupău nu a fost ușor să rămână însărcinată cu Iair, mai ales că înainte de a se întâmpla minunea, cântăreața a pierdut două sarcini.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea', Vlăduța Lupău a recunoscut că își mai dorește copii pentru că atât ea, cât și soțul ei au mai mulți frați și își doresc ca băiețelul lor să nu fie singur la părinți. În ciuda problemelor cu care s-a confruntat înainte și după prima sarcină, Vlăduța Lupău ar vrea să devină mamă din nou.

365612970_827623148755347_3982401407013889803_n365612970_827623148755347_3982401407013889803_n

Vlăduța Lupău a vorbit despre al doilea copil. Își dorește un băiat

Vlăduța Lupău, Adrian Rus și fiul lor se pregătesc pentru un concediu în Maldive. Vacanța era programată în luna ianuarie, dar a fost anulată după ce Iair a făcut otită. Solista a mărturisit că, în ciuda carierei solicitante, nu a întâmpinat momente grele în rolul de mamă.

„N-am avut momente grele pentru că am avut întotdeauna parte de ajutor, trebuie să recunosc. Având în vedere cariera pe care o am, nu am cum să nu am ajutor. Mă ajută bunicii, plus Adi în permanență acasă, și n-am avut momente grele', a explicat Vlăduța Lupău, la „Vorbește Lumea'.

Micuțul Iair adoră microfonul și instrumentele muzicale, însă Vlăduța Lupău spune că și-ar fi dorit ca fiul ei să fie pasionat de fotbal. Însă, dacă nu va fi să fie, cântăreața speră ca următorul băiat, dacă va fi din nou mamă de băiat, îi va îndeplini visul.

„Poate dacă o să mai am un băiat… Da, ne gândim la frați! Eu am crescut cu frate, la fel și Adi, e frumos să nu rămâi singur pe lume', a mai spus Vlăduța Lupău.

Citește și: Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…' Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți: „Soacra mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu din relația anterioară: „Pe Milan îl împărțim, iar el mi-a spus «mamă» încă din primul an. Este foarte greu…’

Citește și: Cum s-a vindecat Ioana Ginghină după divorțul de Alexandru Papadopol și cât de greu i-a fost ca mamă singură: „Nu eram gata să mă angajez din nou. La 40 de ani, cu un copil agățat de mâneca mea…'

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mămică

În cadrul unui podcast, Vlăduța Lupău a mărturisit că a trecut prin reale încercări, până a ajunge să fie mamă. Artista a pierdut două sarcini, înainte să îl aducă pe lume pe micuțul Iair.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ți se întâmplă ție', a declarat artista în timpul primei sarcini.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton