Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat fiul cel mic într-un cadru de poveste și au împărtășit totul cu marea comunitate de fani în timp real, spre surprinderea tuturor. Micuțul Isaia a avut parte de o creștinare emoționantă și plină de iubire, în care nașii, Andra și Cătălin Măruță, i-au fost alături în fiecare clipă, iar totodată petrecerea de după a fost una cu mare fast de unde nu a lipsit absolut nimic. Iată toate detaliile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău și-a dorit ca totul să iasă perfect, așa cum s-a și întâmplat, astfel că a apelat la ajutor specializat din acest punct de vedere. A spus clar că vrea să aibă o tematică albă, ce semnifică puritatea, cu inimoare și baloane peste tot, însă detaliile nu se termină aici. La Biserică a ales aranjamente din trandafiri albi, atât pe masă, cât și în jurul cristelniței, optând pentru același decor și când a venit vorba de locația petrecerii.

WhatsApp Image 2024-08-23 at 10.48.56WhatsApp Image 2024-08-23 at 10.48.56

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

Citește și: Ce aliment a scos Monica Bârlădeanu definitiv din alimentație: „Mi se pare extrem de important ca omul să vadă ce îi priește și ce nu. Sunt lucruri care îți îngreunează corpul'. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să slăbească / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Isabela Neamțu, „vocea de la metrou”. Actrița nu a fost remunerată pentru înregistrări și s-a judecat 8 ani cu Metrorex. Ce sumă i-a acordat instanța

Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia!

După frumoasa ceremonie de creștinare a micuțului Isaia, unde atât părinții, cât și nașii, au fost foarte emoționați, a urmat petrecerea de botez. Aceasta a avut loc într-un decor de vis, la un resort exclusivist din Cluj, atent ales de Vlăduța Lupău, înconjurat de pădure, dar și de piscină. Decorul, format din flori, inimioare și baloane albe, a creat o atmosferă de poveste în adevăratul sens al cuvântului, iar vazele cu lumânări albe de pe jos și de pe mese au oferit o notă caldă și pură pentru această ocazie specială.

Ei bine, de la cadrul de vis, unde totul era atent pus la punct nu au lipsit nici deliciile culinare. Vlăduța Lupău a ales pe lângă tortul surprinzător, care a fost băgat într-o bilă mare albă, ce a fost spartă de fiul ei mai mare, Iair, și Eva Măruță, pentru ca invitații să-l poată vedea, aceasta a ales și un candy bar delicios.

Mai mult decât atât, invitații, majoritatea îmbrăcați în alb, s-au delectat și cu un bufet de brâzeturi, dar lista cu delicii culinare poate continua, din ceea ce se poate observa în galeria foto. Totodată, au fost întâmpinați și de un bar cu băuturi, mai ales bărbații.

Au avut loc de joacă special amenjat și personal pentru copii

A fost un botez pe cinste, mai ales că Vlăduța Lupău a fost atentă la fiecare detaliu și a avut grijă să le asigure copiilor un loc de joacă desprins din povești. Este vorba despre un tobogan gonflabil mare și alb, un castel pentru cei mici mai concret. Nu, nu trebuiau să fie supravegheați de părinți fiindcă artista a ales o firmă specializată, cu personal special pentru copii.

Și fiindcă copiii erau deja în grija personalului de la locul de joacă special amenajat, s-a dat startul petrecerii.

Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu, au întreținut atmosferă la fastuosul botez

Atmosfera a fost întreținută de un Dj inițial, iar mai apoi, Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu au luat microfoanele pentru o seară de neuitat. Invitații nu au stat deloc jos, ci toată lumea s-a distrat pe cinste, fiind un botez cu adevărat memorabil, unde părinții nu au ținut cont de bani absolut deloc și au vrut ca totul să fie perfect, mai ales că a fost o petrecere fără dar în plic.

Începând de la decorul din flori naturale, baloane, inimoare, amenajare meselor, locul de joacă pentru copii, deliciile culinare, dulciurile atent alese, tortul surprinzători, marii artiști care au întreținut atmosfera și până la locația din inima pădurii, toate au contribuit la botezul de poveste al micuțului Isaia.

Totuși, nu putem să nu menționăm focurile de artificii, care s-au dat în repetate rânduri, atât la tăierea tortului, cât și la 12 noaptea, când toată lumea i-a cântat „La mulți ani' Andrei, care azi a împlinit 38 de ani!

Ce ținute au avut Vlăduța Lupău și soțul ei

Ei bine, Vlăduța Lupău a eclipsat cu rochia ei albastru regal, mulată pe corp, cu decolteu adânc, dar mai ales cu o fundă mare albă la spate, pe care era scris numele fiului ei, Isaia. Aceasta a fost ținuta de la biserică, unde Adi Rus a purtat un costum elegant, care se potrivea perfect cu outfit-ul ei.

La petrecerea de botez, Vlăduța Lupău și-a schimbat și coafura, astfel de la coc a trecut la o coadă elegantă, astfel că a îmbrăcat și a doua rochie. De data aceasta, dat fiind că era o locație în inima pădurii, cu piscină, a ales o rochie albă, vaporoasă, cu volane și decupaje sexy, care i-a pus silueta de invidiat în evidență.

„ISAIA

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!
Ești a doua minune a noastră!
', a scirs Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Cum s-au îmbrăcat nașii, Andra și Cătălin Măruță

Nu doar Vlăduța Lupău a eclipsat cu rochiile ei, ci și nașa, Andra Măruță, care nu s-a lăsat mai prejos. La Biserică a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, asortându-se cu fiica ei, care a avut tot o rochiță neagră, cu volane albe în partea de jos. Și Cătălin Măruță și fiul lui, David, s-au asortat pe cinste cu costumele, dar asta nu este tot.

Ajunși la restaurant, toți patru și-au schimbat ținutele. Andra a ales un costum lejer alb, cu pantalon și cămașă, dar a fost foarte atentă la detalii. A ales o cravată albă, plină de detalii arigintii, iar fiica ei o rochie, tot albă, în timp ce băieții au purtat costume crem.

„Astazi am fost nasi pentru micutul Isaia! A fost o zi plina de emotie si binecuvantare, in care am impartasit bucuria acestui moment special cu Vladuta si Adi! Ne bucuram ca facem parte din povestea voastra si suntem alaturi de voi pe acest drum frumos.', a scris Andra pe paginile ei de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton