Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău din partea medicilor de la Paris: „Nu vor să mă opereze, deși eu insist, pentru că nu aș putea trăi așa”

 Calin Maria Bianca
.

Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău din partea medicilor de la Paris. În urmă cu mai multe zile, frumoasa artistă și-a speriat marea comunitate din mediul online, asta după ce încă de la primele ore ale dimineții s-a filmat la spital și cu perfuzia la mână. Din fericire, nu a fost nimic grav, ci a mers la un control, după ce tusea cu care se confruntă de mai bine de 7 ani a revenit. Fiindcă diagnosticul medicilor din România nu a mulțumit-o nici acum și nici de-a lungul timpului, cântăreața a decis să meargă la Paris, la medicul care i-a mai oferit și în trecut un tratament în această situație și a ajutat-o destul de mult. Iată însă de ce boală suferă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău din partea medicilor de la Paris. Vlăduța Lupău este cu adevărat o femeie împlinită, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Pe plan profesional se bucură de un succes răsunător, fiind cunoscută drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Ei bine, și atunci când vine vorba despre viața personală totul este a superlativ, mai puțin starea ei de sănătate din aceste momente.

adrian-rus-si-vladuta-lupau-2adrian-rus-si-vladuta-lupau-2

Are un soț minunat, care mereu îi este alături, chiar și în vizita pe care a făcut-o recent la Paris, la unul dintre cei mai buni medici, al cărui prag a fost călcat de numeroase nume mari, precum Celine Dion și multe altele. Totodată, împreună îl au pe adorabilul Iair, care i-a făcut părinți pentru prima dată și zilnic le aduce motive de fericire.

Citește și: 'M-au prostit medicii din România. Merg la Paris și sper să…'. Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău după ce a ajuns la spital

Citește și: Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia în mână: 'Este o procedură peste care nu putem trece'. Ce probleme de sănătate are artista

Citește și: Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial: „Rămăsese ultima problemă de rezolvat'. Ce decizie au luat la notar în privința copiilor

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată la lupta pentru amuletă: „Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni și nici eu cu el'

Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău din partea medicilor de la Paris

Vlăduța Lupău se confruntă de mai mulți ani cu o tuse cronică, de care nu reușește să scape, iar acest lucru o încurcă foarte mult când vine vorba despre carieră și activitatea sa profesioanlă. De-a lungul timpului, a primit numeroase diagnostice și mulți medici au trimis-o la numeroase controale pentru a depista de unde vine această tuse cronică, însă acum a primit adevăratul diagnostic.

Am venit la Paris, sufăr de o tuse cronică de ani întregi. Am scăpat de ea, când uterul a împins stomacul în sus (…) Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. La alergolog, alergiile pe piele, din sânge, la tiroidă, nu am avut nimic. La plămâni, radiografii (…) Cică tușești psihic. Nici vorbă', a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău are hernie hiatală

Fără a se sfii, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online după vizita la medicul din Paris că suferă de hernie hiatală. Din nefericire, singura șansă de a scăpa definitiv de această tuse este operația, însă medicii din România refuză să intervină, având o serie de argumente solide.

Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa.', a mai spus artista, în mediul online

Vlăduța Lupău: 'Nu vor să mă opereze'

Nu doar că medicii din România nu vor să o opereze, ci nici medicul din Paris nu este de acord. Acesta susține că hernia hiatală de care suferă Vlăduța Lupău în aceste momente este mult prea mică pentru a fi operată. Prin urmare, oricât de mult încearcă artista să-i convingă că nu poate să cânte așa, cadrul medical de la Paris i-a oferit mai multe tratamente, în speranța că o să scape de acest disconfort.

'Am venit la Paris și nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală este mică și mi-a dat un tratament. Am două plase de medicamente (…) O să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii, deși alergii nu am, dar să fiu sigură și pentru corzile vocale, pentru că, corzile mele vocale sunt afectate', a concluzionat Vlăduța Lupău în mediul online.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton