Vlăduța Lupău, în brațele lui Neymar: „Dacă îți dorești cu adevărat ceva...”

 Sutiu Theodora
.

Vlăduța Lupău s-a fotografiat în brațele lui Neymar. Artista este o mare iubitoare de fotbal și de curând a reușit să își îndeplineacă unul un mare vis. Interpreta de muzică populară a mers special la Paris pentru a vedea confruntarea dintre PSG și RB Leipzig. După partidă, ea a avut ocazia unică de a face o poză cu celebrul fotbalist brazilian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista iubește fotbalul și echipa Paris Saint Germania, pregătită de antrenorul Mauricio Pochettino. În urmă cu doar câteva zile a zburat la Paris împreună cu soțul său, Adrian Rus, special pentru a vedea pe viu confruntarea dintre PSG și RB Leipzig. Vlăduța Lupău a fost puțin dezamăgită când a aflat că preferatul ei, Neymar, nu va intra pe teren la acest meci.

vladuta-1-2vladuta-1-2

Vlăduța Lupău s-a fotografiat în brațele lui Neymar. Momentul special, imortalizat de soțul ei

Fotbalistul nu a fost inclus în lot de Pochettino, pentru că acesta este accidentat. Deși nu a fost prezent pe teren, Neymar a văzut meciul cu Leipzig de la tribuna oficială, acolo unde se afla Vlăduța Lupău.

Artistei nu i-a venit să creadă că norocul avea să îi surâdă până la urmă. Cei doi s-au cunoscut și au făcut mai multe fotografii împreună, spre fericirea Vlăduței Lupău.

„Dacă îți dorești cu adevărat ceva, se întâmplă. ❤️ M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul Lui. Sunt cel mai mare fan Neymar, iar fericirea mea se vede pe chipul meu în aceste poze! Mulțumesc, Doamne', a scris Vlăduța Lupău pe una dintre rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău câștigase un tricou cu Neymar, la licitație

Vlăduța Lupău a câștigat la licitație tricoul lui Neymar Chiar cu câteva zile înainte să se întâlnească cu Neymar, Vlăduța Lupău își anunța fanii că a câștigat la licitație tricoul fotbalistului.

Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului. Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el', a scris artista.

Cum s-a cunoscut Vlăduța Lupău cu soțul ei, care este fost portar la CFR

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au cunoscut datorită muzicii. În timp ce era pe scenă, portarul de la CFR Cluj a pus ochii pe cea care în ziua de astăzi îi este soție. Vlăduța Lupău a fost cea care a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei în timp ce cânta în cadrul unui eveniment organizat de un fost profesor de-ai ei.

L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut‘, a povestit Vlăduța Lupău, potrivit impact.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton