Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor. Cum i-a surprins artista: „A intrat schimbul de noapte”

 Borcilă Andreea
.

Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor. Vlăduța Lupău și soțul său sunt mai fericiți ca niciodată și își iau în serios rolul de părinți. Artista a născut de puțin timp și îi ține la curent pe fanii de pe rețelele sociale cu ultimele noutăți din viața de mămică, prin intermediul fotografiilor și filmulețelor. De data asta, și-a surprins partenerul într-o ipostază foarte emoționantă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor. Vlăduța Lupău a născut primul ei copil, pe data de 6 august 2022. Ea și soțul său, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Iair, având o semnificație aparte. 

vladuta-lupau-11-2vladuta-lupau-11-2

În ultimele zile, artista a ținut mereu legătura cu fanii de pe rețelele sociale, publicând mai multe imagini, dar și mesaje emoționante. La rândul său, Adi Rus își ia în serios rolul de părinte, fiind totodată un tată model. 

Citește și: Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci…'

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta' / EXCLUSIV

Citește și: De ce Irina Fodor prezintă primele ediții din noul sezon Chefi la cuțite și nu Gina Pistol, cum era anunțat:”Față în față cu neprevăzutul”

Citește și: David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci. Mesajul impresionant al campioanei mondiale:”Este absolut fabulos”

Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor

Cântăreața și soțul ei au parte de cele mai frumoase momente din viața lor. Și-au dorit nespus de mult să vină pe lume primul lor copil, Iair, care a primit nota zece la naștere. De când a născut, cei doi au agenda încărcată, dar asta nu-i sperie. Mai mult, își împart responsabilitățile, fiind o familie extrem de unită. De data asta, Vlăduța Lupău și-a surprins partenerul într-o ipostază emoționantă. Mai exact, Adi Rus este un tată model și are grijă de cel mic, indiferent de oră, dacă e zi sau dacă e noapte. Artista este cât se poate de recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are: „A intrat schimbul de noapte', a glumit Vlăduța Lupău pe rețelele sociale. 

Ce semnificație are numele Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au surprins prin alegerea făcută în privința numelui fiului lor. Conform postărilor făcute de artistă și sportiv în mediul online, aceștia au decis ca pe primul lor copil să-l cheme Iair.

„Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină’, a scris, printre altele, Adi Rus în mediul online.

Nu degeaba numele Iair a atras atenția, căci este într-adevăr foarte rar întâlnit. Acesta ascunde o semnificație biblică de care foarte puțini au auzit. Conform dicționarului biblic, „Iair’ înseamnă lumină, strălucire, mai ales strălucirea lui Dumnezeu, scrie playtech.ro.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton