Vlăduța Lupău, plimbare cu căruța, în luna a șaptea de sarcină: "Mi-a fost dor de copilǎrie, eu aşa am crescut…". Imaginile cu artista au devenit virale

.

Vlăduța Lupău, plimbare cu căruța, în luna a șaptea de sarcină. Artista reușește să-și surprindă de fiecare dată fanii din social media, dar totuși nimeni nu se aștepta să o vadă, alături de soț și de băiețelul ei, plimbându-se cu căruța pe ulitele satului, într-o lună atât de avansată de sarcină. Imaginile s-au viralizat imediat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, Vlăduța Lupău și-a păstrat simplitatea și modestia în ciuda faimei de care se bucură. Recent, s-a întors la origini și, vrând să remeoreze momentele frumoase din copilăria ei, s-a plimbat cu căruța, atât pe ulițele satului, cât și prin gârlă, o „cascadorie” destul de riscantă pentru o femeie aflată în ultimul trimestru de sarcină. Important, în final, este însă că a creat o amintire memorabilă alături de familia ei.

cine-e-vladuta-lupau-cine-e-vladuta-lupau-

Vlăduța Lupău, plimbare cu căruța, în luna a șaptea de sarcină

Artista are peste 700.000 de urmăritori în social media, așa că fanii ei au fost surprinși să vadă, ieri, un filmuleț ce amintea de vremuri de mult apuse. Imaginile ludice, cu parfum rural, s-au viralizat imediat, pentru că nu vezi în fiecare zi o vedetă însărcinată în luna a șaptea circulând cu căruța. Sarcina avansată a Vlăduței nu a fost o problemă, după cum se poate vedea în imagini, ci dimpotrivă. Artista s-a bucurat pe deplin de plimbare, alături de Iair și de Adrian, soțul ei, care a condus atelajul cu pricepere.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină. Artista s-a pozat în același costum de acum 4 ani

Citește și: De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm’

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească'. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Cel mai încântat a fost Iair, care pe parcursul plimbării, le făcea cu mâna celor pe lângă care treceau, în timp ce stătea, în siguranță, între părinții lui. Fanii au fost încântați, dar și impresionați de filmare, pentru că mulți și-au amintit de propria copilărie, și i-au trimis Vlăduței o mulțime de mesaje.

„Mi-au dat lacrimile! Sper să nu vă schimbați niciodată traiectoria vieții. Mă bucur foarte mult că îl creșteți așa pe Iair, că îl faceți să descopere frumusețea simplității. Sunteți minunati!”; „Numai cine a copilărit la țară știe ce înseamnă acest sentiment”; „Sunteți minunați toți patru!” „Ce frumos!!! Viața la țară este cea mai frumoasă… dulce copilărie unde ești?”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că e însărcinată a doua oară

La primul ei concert de la Sala Palatului, care s-a bucurat de un succes enorm, Vlăduța Lupău și-a surprins fanii cu cea mai frumoasă veste – va deveni curând mamă pentru a doua oară. După cum ne-a povestit, sarcina nu era programată și a aflat cu totul întâmplător că urmează să devină mamă din nou.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a povestit Vlăduța Lupău într-un interviu pentru VIVA!

Deși vestea a făcut-o fericită, artista recunoaște că nu era chiar pregătită pentru această veste, chiar dacă își dorea să-i ofere lui Iair un frățior.

„Îmi doream un al doilea copil, însă vă zic sincer că nu am avut curajul neapărat… Cumva, a fost „vreau-nu vreau. Mă rugam, dacă e să mai avem un copil, să fie devreme și cu diferență mică între ei, dar nici nu m-am simțit super pregătită. Așa că Dumnezeu a decis el când e mai bine și cum e mai bine și ne-a binecuvântat din nou familia cu surpriza aceasta extrem de plăcută”, ne-a mai mărturisit Vlăduța.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton