Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei: "De acum, iubirea o împărțim la trei"

 Oana Pantazi
.

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată și recent a împărtășit cu fanii ei din mediul online primele fotografii alături de soțul și fiul ei. Artista și-a impresionat urmăritorii cu momente intime de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum patru zile, Vlăduța Lupău și-a văzut împlinit cel mai mare vis – acela de a deveni mamă, iar ieri artista le-a arătat fanilor deja primele fotografii de familie, pozându-se alături de soțul și fiul ei. Imaginile înduioșătoare au primit peste 66.000 de aprecieri și multe comentarii din partea fanilor.

vladuta-lupau-primele-poze-sotul-si-fiul-ei-1vladuta-lupau-primele-poze-sotul-si-fiul-ei-1

Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei

Artista în vârstă de 31 de ani trăiește acum cea mai frunoasă perioadă a vieții sale – cariera ei este înfloritoare și, recent, ea și soțul ei au devenit părinții unui băiețel, a cărui venire pe lume a fost așteptată cu nerăbdare. La doar 4 zile, artista și-a surprins fanii cu primele fotografii de familie, pozându-se alături de soțul ei și fiul lor.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…’

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta’ / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:'Nu am niciun motiv să mă plâng'

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația’

În prima imagine, Vlăduța își sărută fiul pe frunte, în timp ce soțul ei o sărută pe ea pe frunte, iar în cea de-a doua proaspeții părinți își îmbracă fiul după baie, iar pe chipul artistei se poate citit fericirea.

De acum iubirea o împărțim la 3… iar aici las primele noastre poze împreună.
Iair, Vlăduța și Adi
', a scris Vlăduța Lupău în dreptul pozelor. Fanii au reacționat imediat, impresionați de superbul tablou de familie oferit de artistă.

Ce semnificație are numele Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au surprins prin alegerea făcută în privința numelui fiului lor. Conform postărilor făcute de artistă și sportiv în mediul online, aceștia au decis ca pe primul lor copil să-l cheme Iair.

„Rus Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină’, a scris, printre altele, Adi Rus în mediul online.

Nu degeaba numele Iair a atras atenția, căci este într-adevăr foarte rar întâlnit. Acesta ascunde o semnificație biblică de care foarte puțini au auzit. Conform dicționarului biblic, „Iair’ înseamnă lumină, strălucire, mai ales strălucirea lui Dumnezeu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton