Vlăduța Lupău are probleme dentare și a ajuns de urgență la spital: „Mă doare încontinuu, abia închid gura”

 Dumitrache Laura
.

Vlăduța Lupău are probleme dentare și a ajuns de urgență la spital. Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns la spital. Îndrigita artistă a postat pe rețelele de mesaj în care își anunța fanii că a mers de urgență la spital și le-a cerut sfaturi internauților. Vedeta a mărturist că are dureri insuportabile dentare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău are probleme dentare și a ajuns de urgență la spital. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică pentru petrecere. În urmă cu câteva luni, artista a devenit mamă pentru prima oară și are o familie fericită alături de Adi Rus. Recent, cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că a mers la spital, având neplăceri dentare.

vladuta lupau problemevladuta lupau probleme

Cântăreața a povestit în mediul online că a fost nevoită să meargă de urgență la doctor. Vlăduța Lupău le-a cerut sfaturi internauților care au îndrumat-o să meargă la o clinică stomatologică din București. Vedeta a declarat că avea dureri insuportabile și a vrut neapărat să afle ce se întâmplă.

Citește și: De ce nu își mai alăptează Vlăduța Lupău băiețelul:„Am crezut că e un mit'

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă. Cum arată camera fiului lor:„Doarme chiar în pat cu noi, de multe ori' / EXCLUSIV

Citește și:Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:”Ce face ea acum nu m-a surprins deloc”

Citește și:Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:”Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…”

Vlăduța Lupău are probleme dentare și a ajuns de urgență la spital

Vlăduța Lupău, 31 de ani, a fost nevoită să meargă de urgență la spital. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că se confruntă cu dureri dentare, motiv pentru care a mers la medic. Vedeta le-a cerut sfaturile internuaților care i-au recomandat o clinică stomatologică din București.

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura.

Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar', a spus Vlăduța Lupău pe pagina de Instagram.

Vlăduța Lupău a purtat aparat dentar

Vlăduța Lupău a mers la un cabinet stomatologic din București și a descoperit că îi iese o măsea de minte. Vedeta a declarat că i s-a dezlipit și contenția pe care o avea după ce a purtat o perioadă aparat dentar.

Ulterior, artista a revenit în mediul online și se declară multumită de stomatologul recomandat de fani. Din fericire, Vlăduța nu are nimic grav și merge regulat la stomatolog. „Chiar am venit pe mâini profesioniste. Sunt pretențioasă tare când vine vorba de dentiști!', a mai spus cântăreața pe rețelele de socializare.

Vlăduța a suferit din cauza problemelor dentare

Vlăduța Lupău s-a făcut prima dată remarcată prin talentul său la Festivalul  Național 'Maria Tănase'. La 20 de ani, artista suferea în acel moment de o problemă dentară.

Ulterior, vedeta a apelat la ajutorul aparatului dentar, iar cu timpul, problemele dentare au fost rezolvate. În prezent, Vlăduța are o dantură perfectă, iar atunci când se confruntă cu dureri dentare, merge de urgență la medic. Deși este o artistă desăvârșită, puțini sunt cei care știu că Vlăduța a absolvit facultatea de medicină veterinară din cadrul 'Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară' din Cluj Napoca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton