Ce schimbare de look și-a făcut Vlăduța Lupău: „Nu am mai făcut-o de când eram însărcinată...”. Cum arată acum artista

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău, schimbare de look. Vlăduța Lupău nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută drept o artistă de mare succes. Este îndrăgită și iubită de numeroase persoane și se bucură de o mare comunitate de fani, cu care alege să împărtășească diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Ei bine, recent le-a dezvăluit celor care o urmăresc că urmează o schimbare de look, iar la doar câteva ore a postat și rezultatul mult așteptat! Iată cum arată acum artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și-a pus familia și cariera pe primul loc de când a devenit mamă, încercând să se sincronizeze perfect între aceste două roluri. Totuși, recent a simțit că este momentul să își acorde mai multă atenția, motiv pentru care a mers la salonul de înfrumusețare, de unde a mărturisit că vrea să revină la vechiul ei look, pe care-l avea încă din liceu.

whatsapp-image-2023-08-31-at-12.38.20whatsapp-image-2023-08-31-at-12.38.20

Citește și: La ce obicei a renunțat Vlăduța Lupău, după ce a devenit mamă: „Când eram tânără îmi plăcea să…”

Citește și: Cum gestionează Vlăduța Lupău și soțul ei diferența de vârstă și care e secretul căsniciei lor: „Ne mai certăm și noi. Puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele, să se despartă' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Martalog bătrân ce ești”. Ce a făcut-o să răbufnească

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Ce-și dorește adolescentul de ziua lui de naștere: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă…'

Vlăduța Lupău, schimbare de look

Vlăduța Lupău este foarte atentă cu părul ei, așa că nu a făcut prea multe schimbări de look de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, și când se tunde, are grijă să i se ia doar din vârfuri și nu din lungime. Așa cum a povestit în mediul online, după naștere s-a confruntat cu o perioadă grea în care îi cădea foarte mult păr, așa că a urmat numeroase tratamente de regenerare. Rezultatul este vizibil, iar pentru că podoaba ei capilară este bine acum, artista a decis să își facă șuvița blondă pe care o avea mereu, încă din liceu, dar pe care a dat-o uitării de când a născut.

”Din liceu aveam o suviță blondă, pe care nu am mai făcut-o de când am rămas însărcinată. Azi e momentul să o refac! (…). Tuns, spălat, suvițat, aranjat.”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vlăduța Lupău: 'Pe vremea când eram tânără, îmi plăcea să…'

Nu doar la șuvița blondă și schimbările de look a renunțat Vlăduța Lupău de când a devenit mamă. Mai concret, dacă înainte alegea să rămână peste noapte în orașul unde are eveniment, acum nu mai face acest lucru, asta deoarece vrea să se întoarcă cât mai repede la băiețelul ei să petreacă timp cu el. Ce-i drept, micuțul Iair este adorabil, iar frumoasa artistă trăiește cea mai frumoasă perioadă de când a devenit mamă, motiv pentru care profită din plin de fiecare clipă.

„Pe vremea când eu eram tânără îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut. Acum, de la o vârstă, când mă așteaptă dulceața acasă plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața sau noapte la orice oră vreau să ajung acasă la piticania mea. Așa că am plecat, după ce ne-am distrat și a fost frumos la botez', a mai mărturisit cântăreața pe InstaStory, în urmă cu mai mult timp.

Cum gestionează Vlăduța Lupău și soțul ei diferența de vârstă și care e secretul căsniciei lor

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, iar de atunci sunt tot timpul împreună și nu au existat despărțiri în relația lor. Acum, nu mai sunt doar un cuplu frumos, ci chiar o familie demnă de invidiat de când a apărut fiul lor, Iair. Totuși, mulți se întreabă dacă vârsta nu a fost un impediment pentru ei, așa că frumoasa artistă a spus totul pe larg.

'Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare. Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit (râde), se plânge el!', a spus Vlăduța Lupău în exclusivitate pentru VIVA! recent.

Totuși, nu s-a oprit aici cu declarațiile și a mărturisit inclusiv cum fac față momentelor mai puțin plăcute din viața lor de cuplu și de familia. De asemenea, a dezvăluit și secretul unei căsnicii atât de frumoase!

„Cred că orice relație care se bazează în primul rând pe iubire, respect și credință, pentru că ambii soți sau parteneri trebuie să aibă frică de Dumnezeu… atunci rezistă orice relație. Cred că, din păcate, puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele și să se despartă fără ca măcar să se gândească la ceea ce și-au promis în fața altarului. De aici cred că pleacă multe despărțiri. Familia e cel mai sfânt lucru!

Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine.„, a mai spus artista, tot pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton