Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își prezintă colecțiile de costume populare, la Timișoara Fashion Week: ”Prima mea apariție la un festival de modă...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, pe aceeași scenă la Timișoara Fashion Week. Cele două artiste, fină și nașă, își vor prezenta colecțiile de costume populare și vor încânta audiența cu piesele lor. Solistele sunt foarte apropiate și colaborează mereu și pe plan profesional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, pe aceeași scenă la Timișoara Fashion Week. Cele două cântărețe își vor prezenta colecțiile de costume populare.

Dacă în urmă cu patru ani, Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, a defilat cu fiica ei, Cezara, acum va fi pe podium cu ambele fetițe ale ei.

1-11-1

Citește și: Ce spune Olguța Berbec despre prietenia cu Vlăduța Lupău, fina ei, după ce s-a speculat că s-ar fi certat: 'Credem una în cealaltă și ne sfătuim. Și ne ascultăm…' / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, primele imagini cu chipul celui de-al doilea fiu, după botez: „Faceți cunoștință cu Isaia'. Seamănă izbitor cu fratele său, Iair

Citește și: Natalia Guberna povestește cum a ajuns prima oară, ca admiratoare, în casa regretatul Mihai Constantinescu: „Îmi plăcea foarte mult. A însemnat mult în viața mea”. Cum s-a împrietenit cu mama lui / EXCLUSIV

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, pe aceeași scenă, la Timișoara Fashion Week

„Sunt încântată de aceasta provocare. Pe data de 11 Septembrie, voi fi prezentă la cea de-a IX-a ediție Timisoara Fashion Week, organizată de Rodica Costea, și care are ca tematică Elganța Tradițională.

O surpriză, atât pentru mine, cât și pentru publicul meu este că îmi voi prezenta o parte din colecția mea de costume. O să fie prima mea apariție la un festival de modă.', a declarat Vlăduța Lupău, pentru viva.ro.

Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin

Timișoara Fashion Week are loc în perioada 11-12 septembrie 2024. Peste 30 de designeri români și internaționali si vedete de top, la cel mai mare eveniment de modă din vestul țării.

Cel mai important fashion event din vestul României e organizat de Rodica Costea și promite o ediție specială, cu 40 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați.

Aflat la cea de-a IX-a ediție, evenimentul prezentat de Cosmina Păsărin, va avea ca tematică cultura și portul național românesc, sub genericul Eleganța Tradițională'. Este un moment unic de fashion unde poți îmbina IA românească cu fusta conică modernă.

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec vor cânta în deschiderea evenimentului

Pe lângă Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, și-a anunțat prezența și Culiță Sterp, iar o altă surpriză este prezența inegalabilei Iulia Albu. De altfel, Vlăduța Lupău și Olguța Berbec vor cânta în deschiderea evenimentului.

Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultura din Giroc, coordonat de domnul Șipoș Dan Mihai va încânta audiența în ambele zile, cu câteva momente frumoase de dans.

Spectacol de artificii la Timișoara Fashion Week

În atenția publicului masculin, cu o colecție de costume luxury, realizate din materiale prețioase, Timișoara Fashion Week, aduce pe podium brandul spaniol de renume internațional, Felix Ramiro'.

4 studenți de la facultatea de Arte și Design Marangoni, cea mai cunoscută facultate din Milano, Italia își vor prezenta colecțiile.

Ca la fiecare ediție, și de data aceasta, Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, va premia studenți ai facultății de Arte din Timișoara și București.

În spatele evenimentului, împreună cu doamna Rodica Costea se află o întreagă echipă formată din staff, voluntari, fotografi și videografi care vă vor garanta un fashion show unic. Ambele zile se vor încheia cu câte un spectacol de artificii, după cum au anunțat organizatorii.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton