Vloggerița Mimi, victima bullying-ului, la școală. Susține că au agresat-o doi profesori: „M-a terorizat toți acei patru ani. Mă făcea să mă simt redusă mintal"

 Tudorache Simona
.

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, a trăit experiențe cutremurătoare în școala generală. Vloggerița a fost terorizată de un profesor și agresată de un altul, care a continuat să predea. Mimi a povestit momentul în care profesorul de chimie a jignit-o și a ținut să îi dea o lecție greu de relatat în cuvinte, mai precis a lovit-o cu capul de bancă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mimi este este una dinte cele mai cunoscute vloggerițe de la noi din țară și are întotdeauna zâmbetul pe buze, chiar dacă în trecut a cunoscut suferința din plin. Mimi a mărturisit că atunci când era la gimnaziu a avut nu unul, ci doi profesori care au avut un comportament neadecvat față de ea.

mimi-5mimi-5

Vloggerița Mimi, victima bullying-ului, la școală. Susține că au agresat-o doi profesori

Vloggerița a fost ani la rând umilită de profesoara de matematică. „În clasele I-VIII am avut o profesoară de matematică. Nu știu care era faza cu ea, o țin minte și acum. M-a terorizat toți acei patru ani. Mă făcea să mă simt redusă mintal. Mă făcea să simt că eu nu pot să înțeleg matematica și nu mă scotea din nota 5. O întrebam de ce nu îmi dă mai mult, pentru că am făcut ce trebuie. Îmi spunea că nu poate să fie o diferență prea mare între nota de la examen și media generală. M-a scos cu media generală 5 sau 6 în ciclul gimnazial, iar eu la examen am luat 9,20 la matematică. Era un bullying inutil pe care o femeie matură i-l făcea unui copil. De ce?', a spus Mimi, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Ana Baniciu în timpul sarcinii și ce cadou a primit de la Raluka: „Nicio șansă să stau în pat până la final. Mi-a salvat viața. Începuse să mă doară puțin spatele'/ EXCLUSIV

Citește și: Arpad Paszkany, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, s-a afișat cu Antonela Pătruț, la câteva luni de la divorț. Noua lui iubită a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tora Vasilescu: „Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Nu există leac'. Cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat la Buftea și ce dietă ține, la 73 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer recunoaște că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

Mimi a suferit cumplit după despărțirea de Sebastaian Dobrincu

Mimi a suferit de depresie după despărțirea de Sebastian Dobrincu. Vloggerița a avut o relație cu Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, însă cei doi s-au despărțit cu mare scandal. Ulterior, tânărul s-a afișat cu noua iubită, artista Ioana Ignat. La vremea respectivă, Mimi a făcut o serie de declarații neașteptate despre fosta ei relație. A menționat chiar că afaceristul nu voia să se afișeze cu ea, deși sentimentele pe care i le purta erau sincere.

Mimi și Sebastian Dobrincu și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor, însă, după ce au decis să meargă pe drumuri diferite, au început să-și arunce cuvinte dure și să se acuze reciproc că au greșit în relație.

Tânara vloggeriță a suferit cumplit după despărțirea de juratul de la Imperiul Leilor, după cum spune într-o postare. A plâns timp de 136 de zile la rând și i-a luat mult timp până când s-a vindecat.

Foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton