Ce a vorbit Maia Morgenstern cu rudele din Israel, după izbucnirea războiului: "M-a sunat plângând. Niciodată nu l-am văzut plângând..."

 Dumba Gabriela
.

Maia Morgenstern a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care a dezvăluit ce a vorbit cu rudele sale din Israel după izbucnirea războiului. În încheiere, Maia Morgenstern a făcut și un apel disperat, în numele familiei sale din Israel, rugându-și fanii de pe rețelele de socializare să trimită un gând bun celor dragi ei, care trec acum prin grele încercări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La câteva zile de la izbucnirea războiului în Israel, Maia Morgenstern a vorbit despre starea delicată în care se află rudele ei care sunt stabilite acolo. Potrivit presei internaționale, de când a început războiul în Israel, între organizaţia islamistă palestiniană Hamas şi Israel, bilanţul persoanelor care au murit a ajuns la 1.200, în timp ce alte 4.500 au fost rănite, multe dintre ele civili, de ambele părţi ale conflictului.

361901985_10161106597956291_3753674123524779682_n361901985_10161106597956291_3753674123524779682_n

În ce stare se află rudele din Israel ale Maiei Morgenstern, după izbucnirea războiului

Maia Morgenstern s-a născut în București într-o familie evreiască de matematicieni Usher și Sara Morgenstern, așa că suferința ei este cu atât mai mare în aceste momente. Actrița a dezvăluit că a vorbit la telefon cu unchiul ei în vârstă de peste 80 de ani, care a sunat-o plângând, după ce țara a fost atacată de teroriștii Hamas.

„M-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit.

Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!! Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe’acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe…curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă!

Citește și:Ce dietă drastică ținea Diana Sar când era model: „Oribil! Mâncam doar…'

Citește și:Cele mai noi imagini cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România și fiica ei, Eliza. Au fost împreună într-o vacanță la munte, la Bușteni

Citește și:Teo Trandafir, despre plecarea de la Kanal D și revenirea la radio: „Am avut așa un moment de panică'

Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți.. Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său', a scris Maia Morgenstern pe pagina de Facebook.

Maia Morgenstern a transmis un mesaj emoțioant în numele rudelor sale din Israel

Maia Morgenstern a dezvăluit și că unchiul său a rugat-o să transmită un apel la umanitate, susținere și rugăciune pentru persoanele prinse în iadul războiului din Israel.

„M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel! …acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni!

Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității…sau prilej de împlinire profesională sau..Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!', a mai transmis Maia Morgenstern.

Vezi şi ce este un kibbutz din Israel, precum şi ce este gruparea Houthi din Yemen!

Totodată, află ce înseamnă semit!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton