Vulpița a ajuns de urgență la spital, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cum se simte soția lui Viorel Stegaru

 Dumitrache Laura
.

Vulpița a ajuns de urgență la spital, iar fanii ei sunt extrem de îngrijorați. Veronica Stegaru este activă în mediul online, iar la câteva luni după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, tânăra a ajuns de urgență la spital. Iată ce se întâmplă cu Vulpița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Veronica Stegaru este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar recent și-a îngrijorat fanii din mediul online. Vulpița a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu branula în mână, pe patul de spital.

vulpitavulpita

Viorel și Veronica Stegaru au devenit faimoși după ce au venit în platoul emisiunii Acces Direct și ea a declarat că ar fi fost violată de mai multin bărbati. Ulterior, s-a descoperit că tânăra își înșela soțul. A fost supranumită Vulpița, iar pe rețelele de socializare este urmărită de mii de internauți.

Citește și: Vulpița și Viorel s-au împăcat, după ce ea a anunțat că e însărcinată a treia oară. Cei doi soți s-au fotografiat într-o ipostază romantică

Citește și:Vulpița de la Acces Direct este însărcinată pentru a treia oară, după ce s-a despărțit de Viorel: „Încă puțin”. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și:Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani, cu media 9,90: 'Am muncit enorm. Este doar începutul…'

Citește și:Ce mesaj a postat soția preotului Visarion Alexa, după scandalul în care preotul a fost acuzat de agresiune sexuală: „După 20 de ani…”

Vulpița a ajuns de urgență la spital, iar fanii sunt îngrijorați

Veronica Stegaru a anunțat în urmă cu câteva luni că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vulpița mai are doi copii, un băiat și o fată cu soțul ei Viorel Stegaru.

Tânăra este activăîn mediul online, iar recent a postat o imagine în care apare cu branula în mână, pe patul de spital. Fanii Vulpitei au fost îngrijorați, dar aceasta le-a transmis ulterior că este bine.  „Sunt bine', a fost mesajul postat de Veronica Stegaru. Momentan, Vulpita nu a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

Vulpița și Viorel Stegaru vor deveni părinți pentru a treia oară

Vulpița Veronica, cunoscută publicului după ce a apărut în cadrul emisiunii Acces Direct, este din nou însărcinată. Vestea a fost anunțată chiar de către tânără, după ce s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere. Vestea a fost una neașteptată, având în vedere că Viorel Stegaru declarase că s-a despărțit de soția sa.

De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin numeroase despărțiri si împăcări. 'Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e', a scris Vulpita pe Instagram. Viorel și Veronica Stegaru au anunțat că s-au împăcat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Cum au ajuns celebri Vulpița și Viorel Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru sunt din Blăgești, Vaslui, iar în anul 2020 au mers la Acces Direct. Veronica acuza că a fost răpită și violată de trei bărbați, dar lucrurile s-au dovedit a fi false. A fost poreclită Vulpița după ce a mintit în legătura cu multe lucruri. Audiențele au fost pe măsură, iar sotii Stegaru au continuat să revină în platoul emisiunii. La un moment dat, Veronica și Viorel s-au lansat în muzică, având piese cu milioane de vizualiazări pe Youtube.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton