Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă, la două luni după ce a devenit mamă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă. Ce se întâmplă cu copiii lor

 Calin Maria Bianca
.

Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă decât ea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația ei cu Viorel Stegaru a atras mereu atenția tuturor, fiind una destul de tumultuoasă și scandaloasă. Au apărut de nenumărate ori pe micile ecrane din cauza scandalului dintre ei, însă de data aceasta lucrurile au luat o altă întorsătură. Ea nu vrea să mai audă de Viorel, însă nici el de ea, deși au doi copii împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vulpița și Viorel au apărut de nenumărate ori pe micile ecrane și au adus audiențe colosale, fiind urmăriți de numeroase persoane tocmai din cauza relației lor toxice. S-au certat, s-au împăcat și tot așa de multe ori, însă se pare că de data aceasta ruptura este una definitvă, mai ales că ea a ales să-l părăsească și este deja într-o relație nouă.

vulpita8vulpita8

Citește și: Vulpița a fost părăsită de soțul ei, Viorel, după ce a născut. Veronica Stegaru nu are unde să locuiască și acum se află într-un centru specializat cu bebelușul

Citește și: Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Maria a împlinit 6 ani

Citește și: Cristina Ich, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa: „Am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier”

Citește și: Cristina Ich, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa: „Am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier”

Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă decât ea

Au trecut doar câteva săptămâni de când Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară. De data aceasta însă, Viorel nu a recunoscut copilul, astfel că nimeni nu a primit-o pe Vulpița cu copilul acasă, iar statul și-a făcut datoria și i l-a luat. Nu doar că nu a interesat-o de bebeluș, însă se pare că nici de cei doi copii pe care-i are cu Viorel nu-i pasă prea mult.

Nu a fost prezentă la ziua de naștere a fiicei sale și nici măcar nu a sunat-o pentru a-i face o urare, asta pentru că-și trăiește din plin viața cu noul iubit. Da! Vulpița l-a părăsit pe Viorel, a fugit de acasă și acum se iubește cu un bărbat mai în vârstă decât ea, cu care nu ezită să se afișeze în mediul online.

Viorel a prins-o în timp ce îl înșela

Ruptura dintre Vulpița și Viorel nu s-a produs acum, ci în urmă cu mai mult timp, astfel că au fost zvonuri că ea umbla cu un alt bărbat chiar înainte de a naște. Totuși, Viorel a iertat-o și a primit-o în casa lui, însă până când ar fi pus mâna pe niște dovezi concrete. Mai exact, a găsit mai multe schimburi de mesaje cu diferiți bărbați, în care soția lui le-ar fi trimis acestora și poze deocheate. De aici, era clar că nu mai putea să continue relația, așa că ea a fugit în brațele altui bărbat, fără a se uita în urmă.

Copiii au rămas în grija lui Viorel

În timp ce ea și-a dat uitării copiii, mai ales că nu a sunat-o pe fiica ei nici de ziua ei de naștere, iar pe bebeluș l-a lăsat în grija statului, Vulpița își trăiește povestea de dragoste alături de noul iubit. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci pozele de pe rețelele ei de socializare, care vorbesc de la sine. Totuși, Viorel nu a renunțat a rolul de tată, motiv pentru care a rămas cu cei doi copii acasă, iar Vulpița este cu noul său iubit, pe care îl cheamă Dumitru Cătălin și care este mai în vârstă decât ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton