Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Maria a împlinit 6 ani

 Dumitrache Laura
.

Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu câteva săptămâni. aducând pe lume un băiețel. Veronica Stegaru mai are doi copii cu soțul ei, Viorel Stegaru. Se pare cei doi s-au despărțit, iar de curând, fiica lor, Maria, a împlinit șase ani, dar Veronica nu a fost alături de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Viorel și Veronica Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Cei doi au apărut zilnic pe micile ecrane, până când au decis să se retragă în satul lor natal. Vulpița are doi copii cu Viorel Stegaru, iar în urmă cu câteva săptămâni a aduc pe lume cel de-al treilea copil.

viorelviorel

Veronica și Viorel Stegaru s-au despărțit înainte ca tânăra să nască cel de-al treilea copil. După nașterea, Vulpița a fost ajutată de oameni cu suflet mare. Viorel Stegaru are în grijă de doi copii mai mari, în timp ce Veronica are în grijă nou-născutul. Recent, fiica lor Maria, a împlinit șase ani, dar Veronica nu a fost alături de micuță.

Citește și: Vulpița a fost părăsită de soțul ei, Viorel, după ce a născut. Veronica Stegaru nu are unde să locuiască și acum se află într-un centru specializat cu bebelușul

Citește și:Vulpița de la Acces Direct a născut un băiețel. Cum s-a afișat Veronica Stegaru pe Internet, înainte să devină mamă a treia oară

Citește și:Vlad Neamțu, marele câștigător celei de-a treia ediții Buzz House! Ce premii și-au adjudecat ceilalți concurenți

Citește și:„Nu și-a dat niciun interes. Știam că o să se întâmple asta”. Fratele Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la maternitatea din Botoșani, acuzații către medicul de gardă

Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru

Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-a numit Ștefan. Spre surprinderea multora, Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit, iar în prezent, tânăra nu mai locuiește împreună cu soțul ei. Cei doi copii mai mari locuiesc alături de tatăl lor, iar Veronica îl are în grijă pe micuțul Ștefan.

De curând, Vulpita și Viorel Stegaru și-au sărbătorit fiica, Maria, care a împlinit șase ani. Mama micuței a lipsit de la eveniment și nici măcar nu și-a sunat fiica, potrivit Spynews. În urma acestui episod, Viorel Stegaru s-a supărat pe mama copiilor săi. De Sfânta Maria, Vulpița a repetat aceeași greșeală și nu și-a sunat fiica pentru a-i ura „La mulți ani”. Viorel se ocupă singur de creșterea copiilor săi, iar în curând Maria va începe școala. Mariei îi place să cânte, motiv pentru care tatăl ei i-a cumpărat un pian electronic cu microfon.

Veronica Stegaru a născut un băiat

Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară în luna iulie. Vulpița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Viorel și Veronica nu mai sunt împreună, iar cel care a făcut anunțul despărțirii a fost chiar bărbatul.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuti după ce au apărut la Acces Direct. Cei doi au petrecut o perioadă în București, după care au decis să se întoarcă în Vaslui, în satul lor natal.

În trecut, Viorel a iertat-o pe Vulpita pentru că l-a înșelat, dar acum se pare că barbatul a decis să își crească singur copii. Vulpița ar fi trimis mai multe imagini indecente unor bărbați, iar Viorel a aflat. Sătul să mai treacă cu vederea episoade acest fel, bărbatul a decis să pună punct relației. „Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt', a fost mesajul transmis de Viorel Stegaru pe pagina de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton