Vulpița de la Acces Direct a născut un băiețel. Cum s-a afișat Veronica Stegaru pe Internet, înainte să devină mamă a treia oară

 Dumitrache Laura
.

Vulpița de la Acces Direct a născut un băiețel. Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară. În urmă cu câteva luni, Vulpița anunța că este însărcinată pentru a treia oară, iar în cursul zilei de ieri a născut un băiețel. Aceasta a postat o imagine în care se află la spita, alături de un bărbat a cărui față a acoperit-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vulpița de la Acces Direct a născut un băiețel. Vulpița, devenită vedetă la Acces Direct, alături de soțul ei, Viorel Stegaru a născut cel de-al treilea copil. Tânăra a fost internată în spital ieri, iar la scurt timp a adus pe lume un băiețel. Între Viorel și Veronica Stegaru au exista multe despărțiri și împăcări, iar împreună mai au o fetiță și un băiat. Recent, aceștia au devenit părinți pentru a treia oară.

WhatsApp-Image-2023-07-14-at-08.02.55-2WhatsApp-Image-2023-07-14-at-08.02.55-2

Tânăra din Blăgești a născut al treilea copil, după ce în urmă cu câteva ore a anunțat că este pregătită să devină mamă. Veronica Stegaru este în culmea fericirii, iar împreună cu soțul ei mai are doi copii. Cu ceva timp în urmă, Viorel Stegaru a anunțat că s-a despărțit de Vulpița, dar după ce a aflat că este însărcinată, au decis să se împace.

Citește și:Cum arăta Vulpița înainte să devină celebră la Acces Direct. Veronica Stegaru, de nerecunoscut în urmă cu 6 luni!

Citește și:Vulpița a ajuns de urgență la spital, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cum se simte soția lui Viorel Stegaru

Citește și:„E jale cu țara asta”. Jador a tras un semnal de alarmă pentru părinți și profesori. Ce se întâmplă la școala unde învăță sora lui mai mică

Citește și:Cabral a mers în vizită la fiica lui din fosta căsnicie, Inoke, alături de copiii lui și ai Andreei Ibacka: „Când îi văd pe toți trei împreună îmi vin lacrimi în ochi'

Vulpița de la Acces Direct a născut un băiețel

Veronica Stegaru cunoscută sub numele de Vulpița, a devenit mamă pentru a treia oară. Tânăra a devenit cunoscută alături de soțul ei, Viorel Stegaru, după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Căsnicia lor a fost presărată de multe despărțiri și împăcări, dar într-un final au decis să se împace.

Au împreună doi copii, iar în urmă cu câteva ore au devenit părinți pentru a treia oară. Vulpița a adus pe lume un băiat perfect sănătos. „Naștere ușoară, Vero', este urarea primită de la jurnalista Doina Stina care a păstrat legătura cu tânăra din județul Vaslui.


Postarea cu Vulpița care a stârnit un val de comentarii

După o perioadă după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Vulpița a început să fie activă pe TikTok. Spre surprinderea multora, Vulpița s-a fotografiat cu un bărbat pe holurile spitalului, chiar înainte să nască. Este vorba despre Ciprian, un tânăr care ajută multă lume care trece prin momente grele, iar noaptea trecută, el a fost cel care i-a aduc Veronicăi cele necesare pentru naștere, potrivit cancan.ro. Acesta a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare.

Veronica Vulpița, soția lui Viorel, la Spitalul municipal „Dimitrei Castroian' Huși. În seara asta am putut veni în ajutorul ei, va naște un băiețel. „Acces Direct' unde sunteți acum, când femeia are nevoie de voi? Ați făcut bani pe spatele ei, să vă fie rușine! H.O.F.B. ajută pe toată lumea! Mândru că sunt hușean', este mesajul scris de Ciprian Gavriliță, pe Facebook.

Gestul lui Ciprian a fost lăudat de multi internauți care s-au oferit să o ajute pe Vulpița. În ceea ce îl privește pe Viorel Stegaru, acesta nu apare în imagine și nu se știe dacă a fost la spital, pentru a fi alături de soția lui. „Am și eu hăinuțe de băieții de la 0-8 luni de donat poate le vrea cineva sunt curate și îngrijite' / „Nu cred că a lăsat-o însărcinată Acces direct' / „Am și eu hăinuțe' / „Mirela Vaida să o ajute, că are cu ce!' / „Televiziunea a luat bani frumoși apoi s-a făcut că nu o cunoaște exact ca prieteniile false', au fost doar câteva comentarii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton