What's UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul: "Încheiem prietenia"

 Dumitrache Laura
.

What’s UP, Ruby și Shift au legat o prietenie frumoasă de-a lungul anilor, dar se pare că această relație s-a ruinat. Cei trei au fost invitați în emisiunea lui nea Mărin, iar What’s UP a izbucnit în lacrimi, declarând că nimeni nu este alături de el. Iată de la ce a pornit conflictul dintre cei trei artiști!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

What’s UP, Ruby și Shift au avut parte de un moment tensionat în timpul emisiunii prezentate de Nea Mărin, „Poftiți pe la târg', la Antena 1. Cei trei artiști și-au aruncat vorbe dure, iar What’s UP a fost la un pas să părăsească competiția.

whatswhats

What’s UP s-a supărat după ce Ruby și Shift nu i-au acordat atenția necesară în momentul în care el a izbucnit în lacrimi. Nea Mărin l-a consolat pe artist și a reușit să îl convingă să nu plece din emisiune. La rândul lor, Ruby și Shift au fost deranjați de atitudinea lui What’s UP .

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre What’s up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…'

Citește și:What’s Up, în mijlocul unui nou scandal.Poliția a intervenit, după ce ar fi avut o altercație cu vecinii

Citește și:Cum a cerut-o în căsătorie Dj-ul Vali Bărbulescu pe iubita lui, Maria Andreea:'De acum și pentru totodeauna…'

Citește și:Toni Collette și Dave Galafassi divorțează, după sărutul de pe plajă! Erau căsătoriți de 20 de ani:”Ne despărțim cu respect”

What’s UP, scandal monstru cu Ruby și Shift

What’s UP a avut parte de un moment de tensiune în emisiunea lui Nea Mărin, de la Antena 1. Artistul s-a certat cu colegii și prietenii lui, Ruby și Shift, având o reacție surprinzătoare la adresa acestora. Totul a început în momentul în care Ruby a făcut echipă cu Shift, iar Whats UP cu JO. La un moment dat, artistul s-a simțit singur și s-a enervat, după care și-a luat lucrurile și a vrut să părăsească emisiunea. What’s UP a izbucnit în lacrimi, iar Nea Mărin a intervenit.

Eu sunt un suflet blând, vă ajut pe toți, vă iubesc pe toți, încerc să fie bine, dar nimeni nu e alături de mine. Sunt obosit să nu fie nimeni alături de mine, nu-mi pare rău că m-am enervat.Nimeni nu mai e bun cu nimeni, sunt sătul, râd toți de bine că eu vorbesc de bine și când dau de greu sunt singur„, i-a spus artistul lui Nea Marin.

What’s UP: „Ați râs de mine”

După ce nea Mărin a reușit să îl calmeze pe What’s UP, acesta le-a reproșat lui Ruby și Shift că l-au ignorat toată ziua. Mai mult, între cei trei a izbucnit un adevărat scandal. Fiecare și-a spus punctul de vedere, trecând și la amenințări cu privire la prietenia lor. Shift și Ruby au declarat că pentru eo s-a încheiat orice legătură ar fi avut.

Nu ați avut un ochi pentru mine, ați râs de mine, am stat singur, tu (n.r. Ruby) ai stat toată ziua cu pisica aia în brațe.Scopul meu nu este să fac rău nimănui, mai ales fraților mei. Dar în momentul în care doi dintre frații mei nu au avut ochi și pentru mine, în timp ce eu eram singur, dar mereu cu ochii pe ei să vad dacă au vreo nevoie, aveam așteptări de la ei. Shift nici nu mă privește.ă vă fie rușine, mă, o să vă țin minte toată viața mea. Cum râde ăla (n.r. Shift), nu ți-e, mă, rușine?” le-a reproșat What’s UP celor doi.

La rândul ei, artista s-a enervat și l-a amenințat pe What’s UP că prietenia lor s-ar putea încheia. „Termină! Nu te mai uita așa la mine că acum încheiem prietenia, pa!… Chiar mereu spunem cât de norocoși suntem că ne avem unul pe altul și împărțim același suflet și e nașpa, m-am enervat.„, a spus Ruby.

Bă, tu cu mine de astăzi, vrei să încheiem prietenia asta acum?', este o altă parte din discuția purtată pe un ton aspru de cei trei.

Whats UP nu vrea să renunțe la prietenia cu Ruby și Shift

Ulterior, după ce s-a calmat, Whats UP a declarat că nu este supărat pe cei doi artiști. Ba mai mult, acesta a spus că nu vrea să renunțe la prietenia cu Ruby și Shift și că ii va sprijini întotdeauna. De asemenea, Whats UP a declarat că îi înțelege dacă cei doi nu vor să mai fie prieteni cu el.

'Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi mai avem probleme acasă și uneori o mai luăm razna. Ca să închid subiectul ăsta: sora mea, te iubesc foarte mult. Fratele meu, te iubesc infinit. Oricând va fi nevoit eu voi fi în preajma voastră, dacă în continuare nu mai vreți să îmi vorbiți, eu vă înțeleg și aștept să vă treacă supărarea', a mai spus cântărețul.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton