Will Smith a fost interzis la Oscaruri pentru 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

 Raiciu Adriana
.

Vineri, 8 aprilie, Academia de film de la Hollywood a anunțat că lui Will Simth i se va interzice participarea la Oscaruri pentru 10 ani. Aceasta decizie a venit după ce actorul l-a pălmuit pe Chris Rock pentru gluma făcută la adresa soției sale. Prima reacție a starului internațional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie s-a transformat într-un moment destul de dificil, care i-a pus cariera în pericol. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, la Gala Premiilor Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale, care suferă de o boală care generează căderea părului.

Chris-Rock-la-gala-premiilor-Oscar-1Chris-Rock-la-gala-premiilor-Oscar-1

La puțin timp după, Will Smith și-a cerut scuze public pentru această ieșire violentă, însă și-a dat și demisia de la Academia de film de la Hollywood. Ulterior, aceștia au decis ca actorului să se interzică participarea la Oscaruri pentru următorii 10 ani.

Citește și: Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Oscarurilor:„Încă procesez ceea ce s-a întâmplat’

Citește și: Jada Pinkett, prima reacție după ce soțul ei, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock, la Oscar:'Este o perioadă a…'

Citește și: Elena Matei, totul despre relația cu familia și partenerul de viață: „Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința Survivor’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica cea mică a lui Joseph Hadad intră în bucătăria MasterChef:„Dă șorțul jos și vino acasă! Mi-e dor de tine!

Will Smith a fost interzis la Oscaruri pentru 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Vineri, 8 aprilie, Academia de film de la Hollywood a anunțat că lui Will Simth i se va interzice participarea la Oscaruri pentru următorii 10 ani. Ceea ce trebuia să fie un motiv de sărbătoare pentru actor, întrucât a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor, s-a transformat într-un moment dificil.

„A 94-a ediție a Premiilor Oscar trebuia să fie o sărbătoare a celor mulți din comunitatea noastră care au depus un efort incredibil în ultimul an. Cu toate acestea, acele momente au fost umbrite de compartamentul inacceptabil și dăunător pe care l-am văzut pe scenă la domnul Smith', audeclarat David Rubin și Dawn Hudson, președintele și șeful executiv ai Academiei de film de la Hollywood.

Will Smith nu a ripostat în niciun fel și acceptă consecințele.

„Accept și respect decizia Academiei', a declarat Will Smith.

Will Smith și-a cerut scuze public după ce l-a lovit pe Chris Rock

În fața a zeci de milioane de oameni, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, simțindu-se deranjat de faptul că actorul a făcut o glumă pe sema soției sale, Jada. Ulterior, Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun actor’, cerându-și scuze pentru gestul său. 

La puțin timp după, a apărut și un mesaj pe contul său de socializare, în care își arată regretul față de reacția violentă pe care a avut-o.

„Violenţa în toate formele este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu la premiile Oscar a fost inacceptabil şi nescuzabil. Glumele pe seama mea sunt parte din meserie, dar o glumă despre afecţiunea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine, aşa că am reacţionat emoţional. 

Aş vrea să îmi prezint public scuze faţă de tine, Chris, am depăşit măsura şi am greşit. Sunt ruşinat, iar acţiunile mele nu sunt un indicator pentru bărbatul care vreau să fiu. 

Nu e loc de violenţă într-o lume de iubire şi bunătate. Vreau să îmi prezint scuzele şi pentru Academia Americană de Film, producătorii show-ului, spectatori şi telespectatorii din întreaga lume. 

Îmi prezint scuzele şi în faţa familiei Williams şi a familiei King Richard. Regret că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie minunată pentru noi toţi', a scris Will Smith pe Facebook.

sursă foto- Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton