WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva: „Jurații ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți. Au o doză mare de...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

WRS ne-a vorbit despre „divergențele' cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva. Reprezentantul României la competiția Eurovision ne-a făcut declarații surprinzătoare, fără perdea, într-un interviu pentru viva.ro. Artistul, pe numele său real, Andrei Ionuț Ursu, a mai spus că anul viitor nu va mai participa la Selecția Națională a concursului Eurovision. Iată ce ne-a spus și despre iubita lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva. WRS, reprezentantul României la competiția Eurovision 2022, a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre cum ar trebui să arate femeia ideală în viziune alui, dar și despre problemele pe cere le-a avut cu Andreea Bălan la emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

244041227_1862949503887211_6411458527750886009_n244041227_1862949503887211_6411458527750886009_n

Citește și: Cine este WRS.A devenit celebru alături de Antonia și Ruby

Citește și: WRS, despre melodia Ucrainei, care a câștigat Eurovision:”Nu e pe gustul meu”

Citește și: Andreea Marin, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică:„Nu e comod să te simți înșelată, te doare'. Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Citește și: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele…” Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță

WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva

WRS, pe numele real Andrei Ionuț Ursu, vorbește într-un interviu pentru viva.ro despre femeia ideală, dar și divergențele cu Andreea Bălan de la emisiunea Te cunosc de undeva. Artistul s-a îndrăgostit de cineva și susține că este atras de persoanele cu ochii deschiși.

Cum ți-a schimbat viața competiția Eurovision de anul acesta?

Eurovision pentru mine a fost o experiență life changing și incredibilă, în care mi-am demonstrat mie cât de mult pot să duc și până unde pot să îmi extind limitele. Am învățat multe lucruri și sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. A fost, într-adevăr, un drum care m-a făcut să văd altfel lucrurile, a scos din mine tot ce este mai bun și m-a format într-o oarecare măsură. Că să nu mai spun de legăturile pe care le-am format și oamenii pe care am avut șansă să îi cunosc. A fost totul o experiență foarte frumoasă.
 
Ce satisfacții ți-a adus melodia de la Eurovision și cum este ea primită acum?

M-am bucurat enorm când am văzut reacția oamenilor cu privire la Llamame' și cât de bine primită a putut să fie în toată lumea. Este un sentiment de neprețuit să vezi mulțimi de oameni care cântă cu tine și care aproape te acoperă. A fost cea mai mare satisfacție să cânt împreună cu oamenii. Și chiar și acum, la mai mult de jumătate de an după lansare, mă bucur să văd că încă este foarte bine primită piesa și că se menține pe radio.

Unde ai fost solicitat să cânți cel mai mult după Eurovision?

Am fost foarte fericit să văd că după Eurovision au început să apară foarte multe concerte în străinătate. Vara aceasta a fost plină pentru mine și sunt recunoscător pentru acest lucru. Uitându-mă în urmă, cred că în Spania am avut cele mai multe concerte și apariții și nu pot decât să mă bucur, întrucât pentru mine Spania este ca o a două casă, mă simt extraordinar acolo.

Te mai înscrii la Selecția Națională?

Niciodată să nu spui niciodată, dar anul acesta cu siguranță nu, întrucât îmi doresc să mă concentrez pe alte aspecte din viața mea profesională.

WRS, detalii de culise despre Te cunosc de undeva

Ce este cel mai greu la Te cunosc de undeva?

Nu mi se pare că e ceva în particular greu, iau totul că pe o provocare și îmi place tare că pot să văd cât de departe se poate duce perfecționismul meu. Hahaha.

Cum te înțelegi cu Andreea Bălan? Ea e juratul cu care ai avut divergențe? De la ce au pornit ele?

Mult spus divergențe. M-am implicat mult în emisiunea aceasta, pentru că am descoperit că sunt foarte pasionat de transformări și perfecționist în interpretare. Iar faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții. Însă, ăsta e un semn că ne pasă.

WRS și-a făcut iubită

Care este complimentul cel mai frumos care ți s-a facut până acum?

Cred că Roman de la Zdob și Zdub mi-a facut cel mai frumos compliment în ultima perioadă. Mi-a spus că eu pe scenă îi par ca un vânt cald de vară.

Dar cel mai frumos compliment pe care tu l-ai făcut cuiva?

Încerc să fac cât mai multe complimente, dacă o simt. Însă, recent, m-am îndrăgostit și cele mai frumoase complimente sunt cele pe care i le fac acestei minunate persoane.

Cum trebuie să arate femeia ideală?

Indiferent de gen, am o slăbiciune pentru oamenii cu ochii frumoși. Fereastra sufletului, cum li se mai zice. Am descoperit că am un pattern, ochi închiși la culoare, migdalați, cu gene mari. Look-ul sudic mă atrage tare. Ar mai fi și un fizic sănătos. Asta îmi transmite că persoana respectivă își respectă corpul și mi se pare sexy.

Ce mesaj are primul tatuaj făcut de artist, la 19 ani

Ai foarte multe tatuaje. Care îți este cel mai drag? Îți mai faci tatuaje?

Cel mai drag îmi e tatuajul de pe spate. E o stemă a familiei pe care am desenat-o, inspirat fiind de aminitiri frumoase ale noastre. Și da, o să îmi fac tatuaje până la bătrânețe, pentru că îmi asemăn pielea cu o pânză pe care o pot înfrumuseța continuu.

Primul tatuaj l-ai făcut la vârsta de 19 ani. Ce reprezintă el și ce te-a determinat să îl faci?

Primul tatuaj e un mesaj: Rebels with a cause. Mi-a plăcut mereu să lupt împotriva curentului, mi se pare o cheie a evoluției.

Colecționezi ceva? Ai colecționat vreodată?

Nu colecționez nimic, evit să mă atașez de lucruri materiale.

'În vacanță am mers în locul meu de suflet'

Ai fost în vacanță anul acesta? Cum a trecut vara aceasta pentru tine?

A fost cea mai frumoasă vară din viața mea. Am ajuns prin locuri extraordinare din Europa cu concerte, iar în vacanță am mers în locul meu de suflet, Ibiza. Însă nu va gândiți că pentru petreceri, ci pentru partea liniștită a insulei. Are o atmosferă hippie, care mă calmează mult.

Ce preferințe culinare ai?

Gătesc mult în ultima perioada. Îmi place mâncarea mediteraneană și marocană.

Ce ceva de la care te abții sau un aliment care nu îți place?

Sunt intolerant la lactoză și încerc să evit dulciurile. Fac 30 și metabolismul devine mai leneș. Haha.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton