WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. Cum s-au afișat cei doi, din vacanță

 Calin Maria Bianca
.

WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. Cei doi și-au oficializat relația. WRS trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, despre care are numai cuvinte de laudă. În urmă cu câteva săptămâni făcea public anunțul că este îndrăgostit de un băiat, cu care are numeroase planuri de viitor. Ei bine, se pare că au trecut deja la următorul pas, astfel că au fost împreună în vacanță și au postat prima fotografie unul lângă altul. Iată cum au reacționat fanii când i-au văzut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. WRS nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind un artist care a reușit să cucerească inimile multor persoane cu vocea lui. Se bucură de o frumoasă colaborare la Te Cunosc de undeva, însă nu putem uita nici că a reprezentat România la Eurovision, anul trecut. Totodată, fericirea lui nu vine doar de pe plan profesional, ci și din viața personală, unde lucrurile merg la superlativ.

wrs8wrs8

WRS este mai fericit ca niciodată, asta fiindcă la scurt timp după ce a recunoscut că are alte orientări sexuale și este îndrăgostit de un băiat, având o relație cu el, nu a ezitat și au mers împreună în vacanță, de unde s-au fotografiat. Așa cum era de așteptat, WRS a încărcat imaginile pe internet cu cel care i-a furat inima!

Citește și: WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a recunoscut că are o relație cu un băiat: „Acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele”

Citește și: De ce s-a certat WRS cu mama lui, la începutul carierei. Artistul a renunțat la facultate: „Am dus o luptă cu ea, a fost scandal mare' / EXCLUSIV

Citește și: Cosmin Savu, din culisele „România, te iubesc!” și jurnalismului de investigație: „Au existat și amenințări, însă încerc să nu provoc”/ EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Dinu Maxer cu trupa AXXA, după divorțul de Deea Maxer: 'Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani. Tariful crește în funcție de…'

WRS a postat prima imagine alături de iubitul său.

WRS se află acum în Spania, alături de iubitul lui, fiind într-o vacanță pe cinste. De asemenea, tot pentru presa spaniolă a declarat în urmă cu scurt timp faptul că se află într-o relație alături de un bărbat care îi seamănă atât fizic, cât și sufletește. De altfel, acesta i-a fost alături și la filmările emisiunii Te Cunosc de Undeva de la Antena 1. Acum, cei doi se bucură de o vacanță de vis în Mallorca, de unde WRS a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie cu partenerul său de viață. Fanii au fost cu adevărat surprinși, așa că nu au putut să nu-i felicite.

WRS: 'În momentul de față am o relație cu un băiat'

WRS nu s-a sfiit și a recunoscut public faptul că are o altă orientare sexuală față de restul bărbaților, astfel că este atras mai mult de sexul masculin, decât cel feminin. În urmă cu aproximativ o lună, WRS a declarat într-un interviu faptul că se iubește cu un băiat în momentul de față, astfel că relația celor doi pare a merge foarte bine din moment ce s-au afișat împreună în fața tuturor.

În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului.

Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta’, a declarat WRS într-un interviu pentru publicația El Pais.

Emil Rengle, felicitări pentru WRS

Nici Emil Rengle nu a ezitat și a declarat în nenumărate rânduri faptul că este atras de către bărbați. Ba mai mult decât atât, atunci când WRS a recunoscut că este gay, nu a putut decât să-l felicite pentru că a ales să își asume public acest lucru și să nu se ascundă în vreun fel.

„În primul rând, felicitări WRS, mă bucur foarte tare că ești liber și că trăiești liber. Este pentru prima dată când aud asta, nu am știut. Sunt super fericit, sunt fericit pentru orice om care trăiește liber. Și fix înainte să vin la eveniment mă uitam la un alt personaj, îl cheamă Mario Simen, care a postat un inel. Chiar dacă nu știm cine e iubitul lui, am văzut că i-a pus inelul pe mână și chiar ziceam 'uite, cineva mi-a luat-o înainte'. Prima căsătorie gay s-ar putea să nu fie a lui Emil Rengle, dar m-a bucurat foarte tare, sper să fiu invitat la nunțile astea, măcar să celebrez', a spus Emil Rengle pentru Cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton