WRS și Emilian se transformă în Valahia la "Te cunosc de undeva": "M-a distrus. Scoate ce e mai rău din mine"

 Dumitrache Laura
.

WRS și Emilian formează o echipă la Te cunosc de undeva,unde imită cele mai surprinzătoare personaje din lumea muzicii. Spre surprinderea lor, artiștii au aflat că în următoarea ediție a emisiunii trebuie să se transforme în Valahia și să cânte melodia „Banana”. Șocat, WRS susține că este speriat de acest personaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

WRS și Emilian au reușit să-i cucerească pe jurații emisiunii Te cunosc de undeva cu talentul lor muzical. Cei doi au interpretat numeroase personaje de-a lungul edițiilor, dar acum sunt nevoiți să-i imite pe artiștii trupei Valahia. Acest lucru i-a dat mari bătăi de cap lui WRS, care susține că este înfricoșat de acest rol.

WRS si EmilianWRS si Emilian

Cel de-al patrulea episod Te cunosc de undeva, sezonul 19, va aduce momente surprinzătoare. Echipele vor avea parte transformări incredibile, iar WRS și Emilian vor trebui să ii interpreteze pe artiștii trupei Valahia, cântat melodia Banana.

Citește și: De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18: „A zis că mă bagă-n pământ dacă…” / EXCLUSIV

Citește și:WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva: „Jurații ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți. Au o doză mare de…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie”

Citește și:De ce nu se căsătorește Mihaela Borcea cu Sorin Rap: „Ne e foarte bine așa cum suntem'. Sunt împreună de 7 ani

WRS și Emilian îi vor intepreta pe artiștii trupei Valahia, la Te cunosc de undeva

Fiecare echipă de la Te cunosc de undeva au aflat ce personaje vor intepreta în noua ediție a emisiunii, dar WRS și Emilian au avut parte de o surpriză neașteptată.

Artiștii vor trebui să se transforme în Valahia, iar acest lucru l-a cam pus în dificultate pe WRS, care a inventat un nou termen-depresia muzicală. „Pe cât de tare îmi place mie această piesă (n.r. „Banana'), pe atât de tare o urăşte el. WRS a inventat acum un termen pe care îl vom înscrie la OSIM – depresia muzicală!', a dezvăluit Emilian râzând. De asemena, WRS a declarat că este traumatizat de acest personaj. „Sufăr de depresie muzicală! Nu mai pot, m-a distrus, mă provoacă total această piesă. Scoate tot ce e rău din mine! Şi ce e şi mai rău, e că trebuie să zâmbesc tot timpul, ca în referinţă!', a spus artistul, potrivit a1. Ei bine, momentul va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena, 1.

WRS și Emilian au fost lăudați de jurații „Te cunosc de undeva”

WRS și Emilian au câștigat sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva, iar acum au revenit în cel de-al 19-lea sezon. Cei doi artiști au reușit să îi impresioneze pe cei cinci jurati ai emisiunii de la Antena 1. Săptămâna trecută, WRS și Emilian au intrat în pielea a două personaje surprinzătoare, Ozuna și Cardi B. „Iubesc personajul acesta! Îl iubesc, îl iubesc! Sunt atât de fericit că ne-a picat la ruletăa exclamat WRS. Jurații au fost impresionati de prestația celor doi artiști care au reușit să-i imite perfect pe cei doi cântăreți.

„Mi-a plăcut că ați cântat în Do minor, adică în original. Mi-a plăcut această apariție a ta, WRS, această apariție princiară, exact ca o regină. Iar tu, Emilian, ai făcut un Ozuna în proporție de 99,9%, a punctat Ozana Barabancea.

Emilian și WRS au câștigat a treia gală la Te cunosc de undeva

Emilian și WRS au câștigat a treia gală a sezonului 19, al emisiunii Te cunosc de undeva. Emilian și WRS s-au transformat în Dalida, iar jurații au fost impresionați de moment. Pentru ultima gală, artiștii au primit una dintre cele mai grele provocări, dar au reușit să o ducă la capăt cu brio. Cei doi au fost costumați în travestiți, iar Mihai Petre a oferit bonusul de 100 de puncte.

Ce faci, contează. Gestul. Cum îl faci, contează și mai mult, dacă reușești să te apropi de acea referință și de ce îl faci, Asta mă emoționează. Dacă înțelegi intenția și adevărul dincolo de gest și dacă reușești să creeze un pachet complet', și-a explicat Mihai Petre alegerea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton