X Factor revine la Antena 1, după doi ani. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya și Marius Moga sunt noii jurați

.

X Factor revine la Antena 1, dar fără Loredana Groza și Florin Ristei. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya, Marius Moga sunt cei care îi vor alege pe cei mai buni artiști dintre concurenții care își vor pune vocea la încercare în acest sezon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al cunoscutului show. Un mister rămâne dispariția Loredanei Groza din proiect, mai ales că diva a jucat de curând în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, dar filmările s-au încheiat.

X Factor revine la Antena 1

Cel mai vechi jurat X Factor, Delia, abia așteaptă noul sezon și întâlnirea cu colegii ei. Artista are convingerea că se va bucura ca de fiecare dată de un spectacol grandios, în care cele mai bune voci își vor alege calea.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa', mărturisește Delia Matache.

stefan-banica-67-1stefan-banica-67-1

Puya, pentru prima oară jurat la X Factor

Puya ocupă prima oară scaunul de jurat și are de gând să le vorbească și concurenților despre propriile experiențe și provocările din carieră.

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor', precizează el.

Ştefan Bănică speră să se înțeleagă cu colegii noi din juriu

Ştefan Bănică Jr. recunoaște că are mare încredere în acest format, de aceea a rămas în juriu și în sezonul 11, unul cu multe surprize.

„Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos', spune artistul.

Citește și: Ana-Maria Păunescu, despre tensiunile din familie la 13 ani după moartea tatălui său, Adrian Păunescu: „Nu cred că și-a imaginat vreodată astfel de probleme, ar fi făcut ceva să le evite, pentru că vorbim de un om care totdeauna s-a gândit la ceilalți, și apoi la el”

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: 'Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut separat la nunta celui mai bogat indian și nu s-au afișat împreună. Imagini neașteptate, de la grandiosul eveniment

Marius Moga descoperă talente la X Factor

Marius Moga se gândește deja la talentele pe care urmează să le descopere și la trăirile pe care o să le încerce în această competiție cu miză uriașă.

„De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reusi'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton