O mai ții minte pe Xena, prințesa războinică? Cum arată actrița Lucy Lawless la 55 de ani

 Oana Pantazi
.

În anii 90, cu toții așteptam cu sufletul la gură noile aventuri ale faimoasei Xena, prințesa războinică. aventuri. Serialul s-a încheiat acum 22 de ani, însă fanii nu au uitat-o nici acum pe Xena. Actrița Lucy Lawless are 55 de ani acum și nu mai păstrează nimic din înfățișarea războinicei brunete. Paradoxal, este mai sexy și mai feminină ca niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Serialul „Xena – The Warrior Princess’ a debutat în 1995 și s-a încheiat în 2001, cu sezonul șase. La vremea aceea, actrița Lucy Lawless nu era foarte cunoscută, rolul prințesei războinice fiind cel care i-a adus notorietatea. Astăzi, actrița, în vârstă de 55 de ani, arată total diferit față de cum o știam în serial. Lucy a renunțat la pletele brunete în favoarea blondului, este căsătorită cu Robert Tapert, producătorul executiv al serialului „Xena – prințesa războinică’, și are trei copii, doi cu actualul soț și un copil cu primul.

Lucy s-a măritat, prima dată, cu Garth Lawless, în 1988, au devenit părintii unei fete, dar au divorțat după 7 ani. L-a cunoscut pe Garth în Australia, unde plecase să lucreze după ce a studiat în Europa. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert, însă a preferat să păstreze numele primului soț.

ca504a7698042d645ebedabdd846e52bca504a7698042d645ebedabdd846e52b

O mai ții minte pe Xena, prințesa războinică? Cum arată Lucy Lawless la 55 de ani

După încheierea serialului „Xena – The Warrior Princess’, Lucy Lawless și-a făcut apariția în multe alte producții de televiziune, printre care serialele: „Two and a Half Men’, „CSI: Miami’ și „Veronica Mars’, însă în roluri secundare. Cel mai recent rol al ei a fost în seria My Life Is Murder (2019-2022), unde a jucat rolul unui detectiv particular. Ca mulți alți colegi de breaslă, de care s-a lipit un singur rol ca marca de scrisoare, la fel a fost și în cazul lui Lucy, pe care și după 22 de ani de la încheierea serialului Xena, Warrior Princess, lumea o asociază în continuare cu personajul interpretat.

Citește și: În ce serviciu de înfrumusețare investește Andreea Mantea cel mai mult: „Unde se duc toți banii mei?

Citește și: Gheorghe Turda, adevărul despre starea lui de sănătate după ce s-a spus că e suspect de accident vascular cerebral: „M-am consultat și cu al doilea medic și…

Asta în condițiile în care Lucy nu mai amintește aproape deloc, fizic vorbind, de personajul pe care l-a interpretat. De ani de zile cu părul șaten-deschis sau chiar blond, nu o mai poți asocia pe Lucy cu Xena, însă fanii continuă să o facă. Actrița spunea într-un interviu că e recunoscătoare personajului ei, pentru că Xena i-a dat totul – prietenii, familia, soțul. Din păcate, a existat și o latură neplăcută, pentru că nu toată lumea a agreat personajul jucat de ea.

Nu credeam că voi fi îngrădită, dar am fost îngrădită într-un mod ciudat, în care oamenii cred că: ‘Oh, ea este din serialul ăla din anii 90.

Era de prost gust. Nu prea m-am uitat la el. Era de prost gust. Ea e de prost gust', spunea Lucy Lawless.

Lucy Lawless a rămas o războinică

O ecologistă cunoscută, actrița a ajuns chiar pentru o zi la închisoare deoarece a încercat să facă oamenii să conștientizeze pericolul forajului petrolier în Arctica. Lucy a stat atunci, alături de alți activiști, timp de trei zile în vârful unei nave de foraj petrolier.

Să fiu sinceră, nu m-am gândit niciodată că ne vom urca pe vas. Credeam doar că vom fi opriți în orice moment, dar asta nu s-a mai întâmplat.

Și apoi, am ajuns acolo. Am fost complet șocată în primele 10 minute, pur și simplu nu-mi venea să cred că mă aflam în situația asta', a declarat actrița, conform  The Guardian.

Ce mai face Gabrielle, prietena Xenei

Rolul din „Xena – The Warrior Princess’ a transformat-o pe Lucy Lawless în ținta unor zvonuri legate de orientarea sexuală, pe baza relațiilor ambigue dintre ea și ajutorul ei din serial, Gabrielle. Bârfele au luat și mai mare amploare după rolul lui Lucy din serialul „Spartacus', unde actrița a apărut într-o scenă explicită de sex cu o femeie. cu toate acestea, între ele nu a existat niciodată decât o relație colegială.

Renee OConnor este numele actriței care a interpretat rolul amazoanei din „Xena – The Warrior Princess’. La vremea respectivă, ea era deja cunoscută datorită filmului „Hercules and The Lost Kingdom’. Astăzi, actrița în vârstă de 52 de ani, este mama a doi copii, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe la carieră. Renee a mai avut apariții în serialul „Criminal Minds’ și în filmele „2010: Moby Dick’ și „A question of Faith’. Și, la fel ca Xena, și-a schimbat culoarea părului – Gabrielle nu mai este blondă acum, ci roșcată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton