Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să...”

 Calin Maria Bianca
.

Xonia a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Artista nu are dreptul de a conduce în România. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Îndrăgita artistă, cunoscută de toată lumea pentru piesele sale de mare succes, a fost oprită de Polițiștii de la Brigada Rutieră,  în noaptea de 22 spre 23 iunie 2023, pe o stradă din sectorul 2 din București, iar în urma verificărilor s-a constatat că a consumat substanțe interzise, dar și băuturi alcoolice! Prima reacție a artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Din primele informații apărute, întâmplarea a avut loc în jurul orei 04:00, în noaptea de 22 spre 23 iunie 2023, când oamenii legii au oprit-o în trafic pe Xonia, pe o stradă din sectorul 2 din București. În urma testului efectuat cu aparatul DrugTest, cântăreața ar fi consumat cocaină, dar totodată a fost depistată și cu o concentrație de alcoolemie de 0,30 g/l pur în aerul expirat.

xonia-9xonia-9

Citește și: Xonia, la câteva luni după ce s-a despărțit de fostul iubit: „Am un blestem! Fiecare relație a fost…'

Citește și: Cum se simte Xonia și ce dietă ține, după ce a avut grave probleme de sănătate din cauza unei boli autoimune: 'Nu îmi doresc să se confrunte nimeni cu așa ceva…'

Citește și: Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum: „Vine acasă la Isa, ne vedem…'

Citește și: Cum arată acum Catherine O’Hara, mama lui Kevin din Singur acasă. E de nerecunoscut la 69 de ani

Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Xonia vorbea despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza unei boli autoimune. Ei bine însă, se pare că de data aceasta artista a uitat de măsură, astfel că în urma verificărilor, cântăreața a fost depistată cu o concentrație de alcoolemie de 0,30 g/l pur în aerul expirat, dar și sub influența substanțelor interzise, astfel că după testările oamenilor legii, ar fi consumat cocaină.

'La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2', se arată în comunicatul brigăzii rutiere.

Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan

Vestea că Xonia a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan, a luat cu asalt primele pagini ale ziarelor din showbiz-ul românesc, astfel că, contactată pentru a da o primă declarație referitor la ceea ce s-a întâmplat, artista a fost extrem de reținută și a precizat că nu poate să ofere reacții în aceste momente.

'Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!', a spus Xonia pentru Spynews.ro.

Xonia nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României

Mai mult decât atât, pe lângă consumul de alcool și de substanțe interzise, Xonia s-a urcat la volan, cu toate că, potrivit autorităților legale, nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. În acest moment, oamenii legii au luat măsurile necesare, astfel că îndrăgita artistă s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise, dar și pentru că s-a urcat la volan fără drept de a conduce pe teritoriul României.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton