Xonia recunoaște că a consumat alcool înainte de a urca la volan, însă neagă că ar fi luat droguri: „Niciodată nu am consumat substanțe interzise”

 Calin Maria Bianca
.

Xonia recunoaște că a consumat alcool înainte de a urca la volan, însă neagă că ar fi luat droguri. Nu mai este un secret faptul că în miez de noapte, îndrăgita artistă a fost oprită de către oamenii legii pe o stradă din Secotrul 2, București, iar după testele efectuate aparatul DrugTest, dar și etilotestul, s-a ajuns la concluzia că ar fi consumat atât alcool, în cantități destul de mari, dar și cocaină, din spusele autorităților. Mai mult decât atât, a condus deși carnetul ei de conducere nu este valabil pe teritoriul României. Iată primele ei declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Xonia ține primele pagini ale ziarelor în aceste momente, asta după ce s-a aflat faptul că a fost oprită de oamenii legii în jurul orei 04:00, în noaptea de 22 spre 23 iunie 2023. În urma testărilor necesare, efectuate de către polițiștii, reiese că ar fi consumat cocaină, dar totodată a fost depistată și cu o concentrație de alcoolemie de 0,30 g/l pur în aerul expirat.

xonia-9-1xonia-9-1

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…'

Citește și: Care este numele real al Xoniei. Ce semnificație are numele ei de scenă: „Ca să fie mai ușor…'

Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită”. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Citește și: Ce probleme are Adelina Pestrițu, la cinci ani de când a născut: „Rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat de noi…'

Xonia recunoaște că a consumat alcool înainte de a urca la volan, însă neagă că ar fi luat droguri

Xonia a fost contactă de numeroși jurnaliști după ce azi-noapte a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, însă a evitat să ofere vreo declarație referitoare la ceea ce s-a întâmplat mai exact. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și de numeroase zvonuri, îndrăgita artistă a anunțat pe pagina ei de Instagram în urmă cu mai mult timp că o facă primele declarații în mediul online, pe contul ei personal. Momentul mult așteptat de către fani a sosit! Iată ce a declarat referitor la seara trecută și la ceea ce a făcut!

'Referitor la intâmplarea intens mediatizatà in ceea ce mà priveste, vreau sà và asigur de întreaga mea bunà credintà, precum si de faptul cà niciodatà, in nicio imprejurare, nu am consumat substante interzise si nu incurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M. L. in vederea prelevarii de probe biologice, pentru a face dovada contrarã. Am convingerea cà rezultatul testelor biologice vor evidentia lipsa unor astfel de substante, urmând ca organele statului sã stabileascà explicatia pentru care dispozitivul de control initial a furnizat indicii false sau eronate ori care sunt factorit care pot influenta un astfel de rezultat.', a scris artista pe contul ei de Instagram.

Xonia: 'Sunt un om onest și așa voi continua să fiu'

Xonia a ieșit în față pentru a face primele declarații, dar și pentru a povesti cu certitudine cum s-a întâmplat totul. Frumoasa artistă susține că nu a consumat substanțe interzise niciodată și nici nu are această intenție, astfel că acuză oamenii legii de furnizarea unor indicii false și eronate.

'În ceea ce priveste consumul de bâuturi alcoolice, astfel cum am declarat si in fata autoritàtilor, cu mult anterior de a má urca la volan consumasem o cantitate mica de vin si am considerat, in mod gresit, se pare, cà dupà trecerea unui interval de timp, alcoolul s-ar fi eliminat. O astfel de apreciere eronatà este o gresealã, pe care mi-o asum, si nicidecum o sfidare a legii. Nu recomand nimanui sà procedeze astfel. Sunt un om onest si asa voi continua sà fiu. Pânà la primirea rezultatelor si finalizarea procedurilor legale, và rog sà imi respectati decizia de a nu mai vorbi despre acest aspect. Và multumesc pentru intelegere!', a continuat artista.

Poliția a deschis un dosar penal pe numele artistei

Pe lângă faptul că Xonia a fost depistată și cu o concentrație de alcoolemie de 0,30 g/l pur în aerul expirat, dar și cu consum de substanțe interzise, îndrăgita artistă s-a urcat la volan și fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. Din primele informații oferite de către oamenii legii, cântăreața nu are dreptul de a conduce pe meleagurile românești, astfel că în urma acestor fapte, a fost deschis un dosar penal.

La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2′, se arată în comunicatul brigăzii rutiere.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton