Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: "Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții"

.

Zanni a crescut la orfelinat și de la o vârstă fragedă a fost nevoit să se descurce singur, să muncească și să aibă grija zilei de mâine, iar piedicile pe care i le-a pus viața nu au fost deloc puține. Zanni a recunoscut că a fost supus la multe abuzuri, de-a lungul vieții și i-a fost greu să găsească un loc de muncă. I se spunea că sperie clienții pentru că are tatuaje și „este urât”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Zanni a povestit că făcea foamea și că era „dresat doar cu bătaia”. Copilăria lui a fost una extrem de grea, însă a reușit să rămână un om puternic, iar datorită lui Alex Velea a cunoscut celebritatea. Mai târziu, participarea la Survivor l-a ajutat să-și cumpere o casă.

zanni.v1-1024×831-3zanni.v1-1024×831-3

Zanni, despre discriminările la care a fost supus atunci când s-a angajat la o pizzerie

Zanni a trecut prin numeroase întâmplări și situații neplăcute în viață, care l-au ajutat să învețe o lecție prețioasă în copilărie: să nu accepte să fie călcat în picioare de către nimeni. De aceea, când s-a angajat la o pizzerie și colegii au vrut să-l umilească, Zanni a protestat.

În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa. Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru', a povestit Zanni în podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: De ce a rupt Zanni contractul și prietenia cu Alex Velea: „Este o lecție, fie ea bună sau rea. De asta am plecat…

Citește și: Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia…

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…’ / EXCLUSIV

Zanni a terminat liceul, dar nu a mai reușit să dea examenul de Bacalaureat

Câștigătorul Survivor a crescut la orfelinat și a fost nevoit să se întrețină singur, de la o vârstă fragedă, astfel că studiile nu au fost o prioritate pentru el.

Tânărul a spus că a avut de ales între a continua și a se preface că este bine sau în a începe să facă bani, deoarece murea de foame. Așa a ajuns să lucreze imediat după majorat la o frizerie. Spune că nu îi mai stă capul acum la acel examen și că nici nu îi lipsește facultatea, iar până în clasa a 6-a chiar a avut note mari și a fost bun la învățătură.

„Am doar liceul, atât, până în clasa a 12-a. Trebuia să aleg să mă duc să fac facultate și să mă mint că e bine sau să fac bani că muream de foame. Și m-am băgat la frizerie. Nu. (nr. că nu vrea să dea Bacalaureatul). Nu mă interesează! Mai mult de gura lumii…

Săgețile acelea stânga, dreapta, dar nici așa nu mă interesează ce spune gura lumii. Nu mă gândesc la Bac, nu-mi lipsește facultatea. Mie, altora le lipsește. Până în clasa a-5-a, a-6-a, doar note mari am avut.’,a povestit Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton