Zanni îl acuză pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan de-a lungul relației lor: "Mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o, și cât ți-ai bătut joc de ea"

 Oana Pantazi
.

Zanni îl acuză pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan, după ce artistul s-a despărțit de iubita lui, dar și-a exprimat dorința de a se concilia cu ea. Cei doi s-au despărțit astă-vară, însă Jador încă mai speră că va forma din nou un cuplu cu Oana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Zanni și Jador nu au fost în cele mai bune relații la Survivor, între ei intervenind mai multe scandaluri, dar, chiar dacă ulterior s-au împăcat, Zanni nu s-a ferit să spună direct ce crede despre artist și, cu precădere, despre relația lui cu Oana Ciocan, spunând că motivul despărțirii ar fi fost violența.

jador-55jador-55

Zanni îl acuză pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan de-a lungul relației lor

Ieri, Jador a postat un mesaj pe pagina sa de social media, însoțit de o fotografie în care se află alături de fosta sa iubită, Oana Ciocan, sugerând că își dorește să se împace cu ea.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!”, a scris Jador pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Iustina de la Insula Iubirii în ultima lună de sarcină și cu ce se ocupă acum: ‘Câștig bine, mă întrețin singură…’. Reacția lui Cornel / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Albu susține că nunta cu Iulia Albu a fost plătită exclusiv din banii lui: „Nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero!’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează' / EXCLUSIV

Printre cele mai bine de cele 600 de comentarii s-a aflat și cel al lui Zanni, șters ulterior de artist, care i-a adus acuzații grave, acesta susținând că Jador și-ar fi bătut iubita.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o, și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana mi-este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi, legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot!”, a scris Zannidache.

Mesajul transmis de Oana Ciocan după ce Jador a spus că încă o iubește

La scurt timp după ce Jador i-a transmis că încă o iubește și speră la o împăcare, Oana Ciocan a publicat un mesaj ce pare a-i fi adresat fostului ei iubit.

„Amintește-ți un singur lucru, caracterul este mai important decât frumusețea’, a scris Oana Ciocan pe Instagram.

De altfel acesta nu este primul mesaj cu subînțeles publicat de către Oana Ciocan în mediul online după despărțirea de Jador.

De curând, Oana Ciocan a mai făcut public un mesaj. De data aceasta, cea care i-a fost iubită lui Jador susține că încrederea este baza, dar și că oamenii „ieftini’ nu și-o permit.

„Cel mai scump lucru de pe lume este încrederea. Oamenii ieftini nu și-o permit’, a mai postat Oana Ciocan pe InstaStory.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul. Povestea lor de dragoste s-a încheiat însă brusc, cu toate că fanii erau convinși că, de data asta, artistul și iubita lui vor duce relația la nivelul următor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton