Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia...”

 Calin Maria Bianca
.

Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars. După ce Iancu Sterp a făcut o nouă serie de acuzații la adresa lui și a spus subtil că a fost ajutat să câștige în timp ce el și restul concurenților s-au luptat pentru premiu, Zanni a răbufnit și a venit cu mai multe replici dure și tăioase. Iată ce a spus despre adversarul său de la Survivor All Stars, dar și despre cei care aruncă cu hate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Zanni a fost invitat la Petrecerea VIVA! 2024, la care a și participat cu zâmbetul pe buze. Ei bine, așa cum era de așteptat, fiindcă este protagonistul unui amplu scandal alături de Iancu Sterp, dar și pentru că victoria lui la Survivor All Stars a fost intens comentată, acesta le-a răspuns contestatarilor, în maniera sa caracteristică, dar totodată a avut și un mesaj subtil pentru fratele lui Culiță Sterp.

zannidache-portret-1-1-3zannidache-portret-1-1-3

Citește și: Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul. Ne-am prefăcut că-l căutăm ca să-și facă oamenii emisiunea…' / Ce a dezvăluit despre Survivor All Stars

Citește și: Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă' / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici'. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Citește și: Dan Negru, premiat la VIVA! Party 2024, după mai bine de 30 de ani de televiziune: „Îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20”

Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars

Mulți au fost interesați să afle părerea lui Zanni, după numeroasele controverse, acuzații și replici acide din mediul online, mai ales din partea lui Iancu Sterp, dar și a celor care-l susțin. Întrebat cum răspunde criticelor și valului de hate, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a luat pe toată lumea prin surprindere cu replicile sale acide și neașteptate.

Reporter: Cum faci față acestui val de oameni, care spun că poate tu n-ar fi trebuit să fii chiar învingătorul?

Zanni: Hingherii au dispărut. De ce? Pentru că nu mai avem câini, dar eu văd câinii ăștia sub acoperire și eu sunt hingherul lor. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească.

Reporter: „Și Iancu a zis că a fost blat…

Zanni: Lesă la toată lumea, că latră câinii fără stăpân. N-au voie să latre pe stradă, fără stăpân, le trebuie lesă, dirijați, antrenați. Bagă-i la adăpost, dă-le de mâncare, că de aia mușcă. Odată cu sufletul împăcat o să se potolească lumea. Ce să fac acum, nu mai dorm noaptea, că aruncă unul cu piatra?! Sunt foarte bine, sunt fericit.„, a spus Zanni pentru Cancan.ro.

Ce vrea să facă cu banii câștigați la Survivor All Stars

În ciuda tuturor lucrurilor care se spun despre el după marea victorie de la Survivor All Stars, Zanni se declara foarte mândru de el, motiv pentru care nu se lasă afectat de comentariile răutăcioase. Ba mai mult, susține că este fericit și împlinit, astfel că are o mulțime de planuri de viitor, inclusiv cu banii câștigați în competiție. Mai concret, artistul vrea să își cumpere un teren, unde are de gând să facă o construcție mare din ceea ce a dat de înțeles.

„Urmează, cu banii. O să-mi iau un teren undeva. Construiesc pentru mine și pentru toți oamenii care vor să vină într-o tabără la munte. Și pentru câinii fără stăpân, să vină și ei la dresaj, fac ore de dresaj.

Gena mea s-a modificat în momentul ăsta. Că misiunea mea era să termin cu Survivor, s-a terminat, m-am modificat genetic, sunt mult mai fericit ca om. Zâmbesc mai mult, nu mai bag de seamă comentariile. Pentru că iubirea pe care o primesc e mult mai mare decât pietrele aruncate. Lumea e curioasă cum răspund eu la pietre aruncate, nu la iubire.', a mai spus Zanni pentru sursa menționată mai sus.

Iancu Sterp: „Un reporter i-a dat dintele lui Zanni„

Deși Zanni susține că nu bagă în seamă comentariile răutăcioase la adresa lui și nici nu vrea să mai alimenteze scandalul în care este, reamintim că Iancu Sterp l-a acuzat zilele trecute că a trișat și că a fost ajutat.

Ce simboluri ținea el? Noi știam că noi nu o să găsim acel simbol, dar am căutat, ne-am prefăcut că-l căutăm, ca să-și facă oamenii emisiunea. Știam că nu o să ni-l dea nouă, pentru că eram în avantaj, noi ne-am prefăcut că-l căutăm, iar un reporter i-a dat dintele lui Zanni. Apoi a învăluit-o el frumos, ca și cum el s-a aruncat în cap pentru ai lui.’, a spus Iancu Sterp într-un vlog.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton