Zanni, mesaj controversat după ce a câștigat Survivor All Stars 2024: ”Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută. Au și ei de câștigat din treaba asta și...”

 Calin Maria Bianca
.

Zanni, mesaj controversat după ce a câștigat Survivor All Stars 2024. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Zanni a câștigat pentru a doua oară Survivor. După reușita din 2021, acesta a reușit să pună din nou mâna pe marele trofeu, iar bucuria este la cote maxime. Deși abia a venit din Republica Dominicană, artistul a postat recent un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, cu care a dat de gândit tuturor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Așa cum și-a obișnuit marea comunitate din mediul online, Zanni își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, astfel că mesajul i-a îngrijorat pe mulți dintre ei. Nu a durat mult însă și analizând toate cele întâmplate, mulți au tras deja câteva concluzii și consideră că ceea ce a scris face referire la femeia care l-a crescut.

zannidache-portret-1-1zannidache-portret-1-1

Citește și: Tatăl lui Jador, reacție fair play după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars: „Merită fiecare bănuț, fiul meu a fost mai slab, fără supărare, de aceea a și venit acasă”

Citește și: Zanni, declarații după ce a câștigat Survivor All Stars 2024: „Când mi-am auzit numele, am simțit că… gata, ultimii patru ani din viața mea nu au fost în zadar”/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu vine în România să își vadă tatăl la azil. Cum a reacționat Monica Gabor: „Am vorbit prin mesaje și mi-a spus că…”

Citește și: Oana Roman, declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare: „Adevărul din spate…'

Zanni, mesaj controversat după ce a câștigat Survivor All Stars 2024

Fără a sta pe gânduri, câștigătorul de la Survivor All Stars le-a pus o întrebare neașteptată urmăritorilor săi: „De ce țara asta este o infecție ordinară? De ce?'. De aici fanii s-au îngrijorat, fiindcă nu știa la ce se referă artistul lor favorit. Cu toate acestea, răspunsurile nu au întârziat să apară, iar printre mesajele primite, a fost și un mesaj legat de femeia care l-a crescut până la adolescență. Deși mulți se așteptau să reia legătura cu ea, Zanni nu a făcut acest lucru, iar prin mesajul postat dă de înțeles că nu are vreun resentiment.

„Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine. Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat', a spus Zanni pe rețelele de socializare.

Artistul consideră că nu merită nimeni recunoștința sa în afară de cei care l-au ajutat sincer, fără a avea vreun interes la mijloc, de fapt.

Zanni a crescut la orfelinat

Așa cum știe deja toată lumea, Zanni nu a avut deloc o copilărie frumoasă și fericită, ci din contră, una grea, marcată de lipsa familiei, a iubirii, dar și a condițiilor de trai. Din nefericire, indiferent despre ce vorbim, lispurile au jucat un rol important în viața tânărului care acum are 23 de ani și se poate lăuda cu performanețele sale când vine vorba de Survivor. Mulți l-au votat, astfel că după numeroase lupte a ajuns să câștige, însă nu s-a sfiit să spună în competiția din Republica Dominicană că este obișnuit cu lipsa de mâncare.

„Mi-am dorit experiență ‘Survivor România, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire', a declarat Zanni, spre surprinderea unora.

Ce face Zanni cu premiul de la Survivor All Stars 2024

Acum, fiindcă are casa pe care și-o dorește, și-a văzut visul devenit realitate, de data aceasta cu marele premiu câștigat are de gând să își deschidă o afacere.

Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023‘, ne-a dezvăluit Zanni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton