Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire: "Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să..."

 Oana Pantazi
.

Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire. Despre relația lor, care s-a speculat adesea că ar fi mai mult decât o simplă prietenie, a curs multă cerneală, însă aceasta s-a sfârșit prost, în urmă cu trei ani. Iată însă că, la Survivor All Stars, unde s-au întâlnit din nou, Zanni și Ana Porgras au îngropat securea războiului și și-au pecetluit împăcarea cu o îmbrățișare caldă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire. În această seară, fanii celor doi vor avea parte de momente memorabile, încheiate cu o îmbrățișare între Zanni și Ana Porgras, la 3 ani de când drumurile lor s-au despărțit complet. Deși chimia dintre ei nu mai e aceeași, împăcarea le-a dat speranțe fanilor, chiar dacă acum Zanni pare mai interesat de Alexandra Duli…

colaj-zanni-1colaj-zanni-1

Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a ridicat multe semne de întrebare. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. La acea vreme, aceștia păreau destul de apropiați și se susțineau unul pe celălalt, lucru ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva e ceva mai mult între ei, până ce o ceartă le-a destabilizat prietenia. După Survivor, cei doi au ținut legătura o vreme, după care nu și-au mai vorbit deloc, așadar împăcarea lor, pecetluită cu o îmbrățișare strânsă la Survivor all Stars, va surprinde telespectatorii.

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras, după Survivor: „Nu a fost sinceră cu mine și…'

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…'

Citește și: De ce au fost dați afară Ioana Tufaru și familia ei din apartamentul lui Gigi Becali: „Ne-am mutat cu chirie, o să mâncăm mai puțin'

Într-o discuție cu Andrei Ciobanu și TJ Miles, care au vrut să știe adevărul despre relația cu Ana Porgras, Zanni a povestit cum stau lucrurile între ei.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc', a spus Zanni.

Faimosul a mărturisit și că Alexandra Duli nu-i este indiferentă și că Anei nu-i prea convine asta. chiar dacă s-au împăcat, Zanni spune că nu-și dorește nici să se prefacă că între ei nu s-a întâmplat nimic…

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva! Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic. Nu vreau să-i spun chestia asta.

Nu vreau nici să mă separ de Ana (n.red. la Survivor All Stars), pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?', a mai rostit Zanni.

De ce s-au certat Zanni și Ana Porgras la Survivor

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a fost una dintre cele mai controversate din istoria show-ului Survivor. Cei doi au participat împreună la Survivor 2021, în echipa Faimoșilor. Aceștia s-au împrietenit, s-au susținut unul pe celălalt în cadrul competiției, dar o ceartă i-a făcut să rupă legătura, înainte de încheierea sezonului. Totuși, când tânăra a fost eliminată, Zanni a izbucnit în plâns, vizibil afectat de plecarea ei, fapt ce le-a stârnit și mai mult curiozitatea telespectatorilor.

Între cei doi s-a legat o prietenie, dar, ulterior, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată înainte ca ea să fie eliminată din competiție. Zanni a găsit atunci în telefonul fostei gimnaste un mesaj în care ea ar fi vorbit despre el cu un alt bărbat, iar de atunci nu și-au mai vorbit.

„Scria „hai, mai, iubi, lucrurile se fac de show, nu stii? Sa mai aparem si noi la TV’, spunea Zanni, mai demult, despre mesajul găsit în telefonul Anei Porgras.

La acea vreme, Ana Porgras revenea public cu lămuriri și spunea că mesajul nu i-ar fi fost adresat iubitului ei, așa cum se zvonea. Pe lângă acea conversație găsită în telefonul Anei Porgras, Zanni a părut deranjat, mai în glumă, mai în serios, de apropierea dintre fosta gimnastă și Jador. Totuși, nici Zanni și nici Ana Porgras nu au confirmat niciodată că ar avea o relație.

Foto: Facebook, captură Voyo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton