Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: "Îmi este prietenă. Am sunat-o și..."

 Dumitrache Laura
.

Zarug a devenit cunoscut odată cu apariția sa în emisiunea Asia Express, unde a făcut echipă cu Lorelai. În prezent, Zarug face parte din echipa de producție a emisiunii Te cunosc de undeva și îi urmărește pe concurenți cu mare atenție. Recent, designerul vestimentar a vorbit despre Ana Morodan, supranumită Contesa digitală. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost prinsă de poliție conducând sub influența alcoolului și fără permis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zarug este mereu pus pe glume, iar la fiecare apariție a sa stârnește hohote de râs cu glumele sale. Fostul concurent de la Asia Express are o frumoasă relație de prietenie cu Ana Morodan, supranumită Contesa Digitală. În această perioadă, vedeta a fost în centrul atenției după ce a fost prinsă de autorități conducând sub influența alcoolului și fără permis.

zarug tvzarug tv

Recent, Zarug a vorbit despre cazul Anei Morodan, declarând că între cei doi există o relație de prietenie frumoasă. De asemenea, Zarug îi este alături influenceriței în aceste momente dificile.

Citește și:Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanţe'. Ce decizie a luat

Citește și:Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie'

Citește și:Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, în direct, la Pro TV: „Ai venit să chiulești. Hai să începem mai repede”

Citește și:Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Ce spune Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

Zarug este cunoscut pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărit de peste 7 mii de internauți. Fostul concurent de la Asia Express se bucură de un succes răsunător, iar de ceva timp face parte din echipa Te cunosc de undeva. Zarug este prieten foarte bun cu Ana Morodan, supranumită „Contesa Digitală'

În urmă cu câteva săptămâni, influencerița a fost prinsă de poliție în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis. Recent, Zarug a fost întrebat despre situația în care se afla prietena sa, iar el a declarat că îi este alături în aceste momente. „Da, m-a întrebat toată lumea, dar nu aș vrea să comentez pentru că Ana este prietena mea și îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Are sprijinul meu în orice are nevoie, pentru că la asta sunt buni prietenii. Am sunat-o și am îmbărbătat-o”, a spus Zarug, potrivit ciao.ro.

Adrian Teleșpan, despre cazul Anei Morodan

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au participat împreună la Asia Express, unde au reușit să le câștige simpatia telespectatorilor. La scurt timp după difuzarea emisiunii, relația lor de prietenie s-a răcit. După scandalul în care a fost implicată Ana Morodan, Adrian Teleșpan a comentat pe marginea acestui subiect.

Ana este un om minunat. E o persoană care, ca noi toți, are probleme și fiecare încearcă să și le rezolve cum poate. Dar părerea mea despre ea rămâne la fel de bună. Ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână nu mi-o schimbă cu nimic. Mi-aș dori ca oamenii să fie mai conștienți și să nu se urce beți la volan. E tot ce aleg să comentez pe marginea acestui subiect', a spus Adrian Teleșpan, pentru cancan.

Ana Morodan s-a ales cu dosar penal

Ana Morodan a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și fără permis. Vedeta a fost oprită de polițiști în trafic, iar momentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare. Influencerița s-a ales cu trei dosare penale, pentru conducerea mașinii cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu va lasați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți, că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.
Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comuitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângăie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și aveam nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a fost mesajul postat de Ana Morodan pe rețelele de socializare, la câteva zile de la incident.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton