Zarug, replică usturătoare pentru cei care o critică pe Loredana Groza: "O formă de ipocrizie a societății în care trăim"

 Radulescu Ruxandra
.

Zarug, replică usturătoare pentru cei care o critică pe Loredana Groza. Zarug, simpaticul designer vestimentar care a participat la Asia Express, a revenit la TV la cel mai mare show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”, difuzat pe Antena 1. Zarug este cunoscut pentru sinceritatea debordantă, dar și pentru ironiile savuroase. Designerul ne-a spus motivul pentru care o admiră pe Loredana Groza, fie că este sau nu de acord cu ținutele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că tu de fapt ai făcut Facultatea de Marketing la Paris, dar ai revenit în România, pentru a face design vestimentar. Ce anume ți-a influențat decizia de a reveni în țară și a aborda un domeniu diferit de cel pe care l-ai studiat?

Eu din Școala de Marketing mi-am ales niște instrumente care să mă ajute să-mi dezvolte mai departe o activitate, după aceea luând-o cerebral, mi-am alcătuit o schemă, care ar fi șansele să-mi pot organizat un bsuiness în Franța și comparativ cu asta, care ar fi fost șansele s-o fac în România și am ajuns la concluzia că stăpânesc mai multe mijloace în România să fac ceea ce îmmi propusesem în Franța, mai puțin unul și anume o piață civilizată.

zarugzarug

Zarug, replică usturătoare pentru cei care o critică pe Loredana Groza

Spune-mi o vedetă de la noi din țară care consideri că se îmbracă bine și care își asumă riscuri, din punct de vedere vestimentar

Corina Bud. Loredana Groza.

Mulți au criticat-o pe Loredana Groza pentru alegerile vestimentare pe care le face la vârsta ei. Ce părere ai tu despre acest subiect?

Mi se pare încă o formă de ipocrizie a societății patriarhale în care trăim. În ceea ce o privește pe Loredana, poți fi sau nu de acord că se îmbracă, dar ea este mereu egală cu ea și asta înseamnă o formă de autenticitate. Nici măcar nu înseamnă cine ești, contează să ajungi la varianta tu pe care vrei să o propui și asta e pentru mine o formă de autenticitate.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express:'Cred că e mai mult decât o casă, aici e o colivie'

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress: „L-aș fi omorât dacă…'

Citește și:Adriana Bahmuțeanu o critică pe Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanţelor interzise: „Crede că i se cuvine totul, asta este beția celebrității

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Tora Vasilescu după pensionare. Are 3.500 de metri pătrați și o grădină imensă

Crezi că bărbații din România sunt mai convenționali în ceea ce privește ținutele și le este teamă să riște și să fie creative, când vine vorba de modă?

Atât timp cât vorbim în continuare despre risc, este clar că suntem pe o piață refractară la noutate.

Mama lui Zarug, reacție exemplară, când a aflat de orientarea sexuală a fiului ei

Zarug face parte din comunitatea LGBTQ și și-a asumat dintotdeauna acest aspect. Desgnerul a vorbit în urmă cu ceva timp despre unul dintre momentele dificile din viața lui, când i-a destăinuit mamei sale, orientarea sexuală. Zarug a mărturisit, cu emoție, că cea care i-a dat viața l-a susținut și l-a iubit în continuare.

A fost destăinuirea acestui mare secret care era, totuși, destul de la îndemână pentru toată lumea să-l vadă și fără să-l verbalizez, dar totuși trebuia verbalizat de mine. De altfel, răspunsul maică-mii a fost: m-a sunat imediat ce a citit-o și mi-a zis că nu-i nicio problemă, că oricum sunt copilul ei, indiferent ce aș face, și la pușcărie dacă eram, dar că evident că bănuia, că nu ai cum să nu bănuiești în ce mă privește, dar că era ceva ce eu trebuia să fac, nu ținea de ei!‘ , a povestit el pentru theXclusive, pe YouTube.

FOTO: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton