Zarug a rupt prietenia cu Jazzy Jo după "Te cunosc de undeva": "Mi-a dat și unfollow și tot. Efectiv, după ce s-a terminat, s-a supărat tare!"

 Dumba Gabriela
.

Zarug a făcut echipă cu Jazzy Jo la „Te cunosc de undeva”, sezonul 17 și chiar dacă nu au câștigat marele premiu, au ieșit pe primul loc la una dintre gale, cu o super transformare în Elton John şi Dua Lipa. Însă, după terminarea emisiunii, Zarug spune că Jazzy Jo l-a blocat pe rețelele de socializare și astfel s-a rupt prietenia dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Zarug și Jazzy Jo au acceptat provocarea de a participa ca echipă la show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva' sezonul 17. Ambii artiști au participat pentru prima dată la această emisiune TV și au primit aplauze pentru momentele lor, însă odată cu finalul show-ului s-a rupt și prietenia lor.

cddcdd

De ce s-au certat Zarug și Jazzy Jo după „Te cunosc de undeva

Zarug a făcut echipă în sezonul 20 cu Eliza Natanticu. Cei doi spun că au rămas în relații bune și că s-au înțeles bine și pe parcursul filmărilor, doar că nu la fel ar fi stat lucrurile și în ceea ce o privește pe Jazzy Jo, cu care a făcut echipă în sezonul 17.

Mai în glumă, mai în serios, Zarug spune că a avut de învățat o mulțime de lucruri din experiența trăită în sezonul 20, la Te cunosc de undeva, în special cum să lucreze în echipă, căci spune că nu a excelat mereu la acest capitol. De aici ar fi pornit și nemulțmurile lui Jazzy Jo, care, potrivit spuselor lui Zarug, i-a dat unfollow pe Instagram și mai apoi l-a blocat.

„Jazzy Jo mi-a dat și unfollow și tot. Efectiv, după ce s-a terminat, s-a supărat tare. Adevărul este că am învățat și eu să lucrez și eu în echipă. Ca artist, ești destul de individualist așa, nu chiar știi să lucrezi în echipă, acum m-am perfecționat cu Eliza Natanticu (…) Două gale am câștigat plus bonus', a declarat Zarug, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Zarug a mai povestit că nu era obișnuit să depună atât de mult efort fizic, așa că, s-a trezit într-o situație neplăcută.

„Repetam mult acasă, cel puțin pe partea de canto și coregrafie, da. Coregrafia m-a băgat în spital. E prima oară în viața mea când am ajuns cu salvarea la urgență, nefiind obișnuit cu efortul fizic atât de intens, mi-am suprasolicitat corpul și am făcut o contractură intercostală și a fost un moment… simpatic', a mai spus Zarug.

Citește și: Părintele Pimen de la Athos, acasă la Andra și Cătălin Măruță: „Ne-am jucat, am trăit așa, ca și cum eram parte din familie. I-am bătut la șah'

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…’

În ce relații erau Zarug și Jazzy Jo la începutul „Te cunosc de undeva”

Atât Zarug, cât și Jazzy Jo nu erau străini de camerele de luat vederi sau de platourile de filmare, atunci când au acceptat provocarea „Te cunosc de undeva”, sezon 17, în anul 2022, mai exact. Zarug a fost concurent la „Asia Express', iar Jazzy Jo, pe numele din buletin Ioana Sihota, este cântăreață și compozitoare.

Legat de modul în care au primit propunerea, cei doi coechipieri au avut reacții diametral opuse. Zarug a îmbrățișat ideea cu mari emoții:

„Am primit propunerea de a participa cu reţinere şi oareşce frică. Eu sunt o fire foarte emotivă şi genul ăsta de performance foarte public mă şi sperie, dar mă şi ambiţionează să văd de ce sunt în stare. Mă reconfortează gândul că Jazzy Jo are multă experienţă pe scenă şi faptul că ea e, de fapt, „doer-itza' care mă împinge să pot!'.

Cât despre Jazzy Jo, cântăreața a fost foarte încântată: „Cum am primit propunerea? Wow! Cu braţele şi cu sufletul deschis, entuziasmată pentru nenumăratele schimbări de toate felurile prin care o să trecem. Al meu partener şi prieten, Zarug, este delicios, click-uim împreună ceva de speriat! Abia aştept! E o provocare genială! Watch out for us, Zarug and Jo!'.

Au făcut o echipă foarte bună pe parcursul show-ului și fanii lor credeau că vor fi buni prieteni, însă au evoluat diferit și la finalul „Te cunosc de undeva” 2022, Jazzy Jo a decis să rupă prietenia cu Zarug.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton