Zenaida, primele lecții de înot la 8 luni. Adelina Pestrițu a privit-o de pe marginea bazinului

 Stamen Diana
.

În luna august a anului trecut, Adelina Pestrițu devenea mamă pentru prima dată. De când a venit pe lume micuța Zenaida, viața vedetei s-a schimbat complet, iar totul se învârte în jurul micuței sale. Zenaida a luat primele lecții de înot la doar 8 luni.

Adelina Pestrițu este foarte atentă atunci când vine vorba de creșterea și educația fetiței sale. Vedeta și-a luat inima în dinți și a dus-o pe Zenaida la primele lecții de înot. Faptul că micuța are doar 8 luni nu reprezintă niciun risc, pentru că un instructor specializat în așa ceva are toată grija ca micuța să fie în siguranță.

Zenaidei îi place foarte tare să se bălăcească, iar deja a început să se simtă foarte bine în apă. Fetița Adelinei Pestrițu nu a plâns nicio secundă, iar singura problemă pe care o avea era să prindă rățuștele din bazin. Vedeta și-a privit mândră fetița de pe marginea bazinului.

'Acest bazin le dă ocazia și părinților, în urma unor analize amănunțite, să intre cu copiii lor la lecțiile de înot, în cazul în care bebelușii nu se adaptează cu străinii (instructorii de înot). Alegerea noastră este să o privim pe Zenaida de pe margine pentru a deveni dependentă de noi. Ea trebuie să se acomodeze și cu alți oameni, asftel încât să fie relaxată și sociabilă în prezența lor. Sunt de acord să îți ții copilul aproape și să-l protejezi, însă în aceeași măsură este și necesar să pregătești ușor-ușor pentru viață, pentru momentul în care va intra în colectiv, iar noi nu o să putem sta nonstop legați de ea. Îi place de minune apa și noi o lăsăm să se bucure din plin de aceste lecții.', a explicat Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Adelina Pestriţu a îmbrăcat rochia de mireasă. Vedeta ştie ce model va purta la nunta cu Virgil Şteblea

Citește și: Adelina Pestrițu, garderobă de lux! A dat zeci de mii de euro pe un ceas: 'Nu am limite'

Zenaida MariaZenaida Maria

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton