Zora, fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate, a obținut primul ei rol într-o producție de teatru: "Suntem extrem de mândri de tine"

 Dumitrache Laura
.

Paul Ipate și Jojo sunt extrem de mândrii de fiica lor, Zora. Micuța a luat primul ei casting pentru un rol important, părinții ei sunt în culmea fericirii. În vârstă de 6 ani, Zora le calcă pe urme părinților săi. Jojo a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru a împărtăși bucuria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Paul și Jojo formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de multi ani și au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de șase ani. De asemenea, actrița mai are un fiu, Achim, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară. Se pare că micuța Zora le calcă pe urme părinților săi.

jojo si copiii eijojo si copiii ei

Paul Ipate și Jojo s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu 9 ani, iar în prezent au o familie minunată. Fiica lor Zora pare să le calce pe urme după ce a obținut primul ei rol important într-o producție de teatru. Cei doi actorit sunt foarte mândri de fiica lor.

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Cei doi actori urmau să apară nud într-un film: „Între noi, s-a întâmplat natural…”

Citește și:De ce nu urmărește Paul Ipate serialul Clanul în care joacă soția lui, Cătălina Grama alias Jojo: 'M-am uitat la primele două episoade. Eu nu mă mai uit la…'

Citește și:Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a pozat în costum de baie. A moștenit trupul perfect al mamei sale, fost model de podium

Citește și:Ce a pățit Sorin Bontea în vacanța din Grecia. Fiica lui s-a amuzat copios de situația prin care a trecut: 'Dar ce faci, tati, acolo? Așa se întâmplă când…'

Zora, fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate a obținut primul ei rol într-o producție de teatru

Paul Ipate și Jojo formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de 9 ani și au doi copii, pe Zora și Achim. Zora este fiica celor doi, în vârstă de sase ani, iar Achim, 10 ani, este fiul actriței din mariajul cu fostul soț, Ionuț. Recent, Jojo le-a împărtășit fanilor săi din mediul online că fiica ei, Zora, a obținut primul ei rol într-o producție de teatru.

„Micuța noastră Zora a luat primul ei casting pentru un rol foarte important într-o producție de teatru inedită. Începem în curând repetițiile. Abia așteptăm să vă arătăm cum se va descurca mica noastră actriță de la Becoming @catalinagramastudio_becoming pe scenă alături de actori profesioniști!Mulțumim @domnicacirciumaru pentru șansă și încredere! Felicitări Zora pentru o probă extraordinară! Te iubim și suntem extrem de mândri de tine! @paulipate', a scris Jojo pe contul de Facebook.

Motivul pentru care Paul Ipate și Jojo nu s-au căsători

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama este împreună cu Paul Ipate de nouă ani, dar nu sunt căsătoriți. Mai mult, cei doi nu au de gând să facă marele pas prea curând. Actrița ne-a explicat care este motivul pentru care ea și iubitul ei nu fac nunta.

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși. Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine, aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt’, ne-a explicat actrița Jojo.

Paul Ipate, despre gelozia în cuplu

Paul Ipate și Jojo s-au cunoscut pe platourile de filmare. Amândoi au aceeași pasiune, iar Paul Ipate a vorbit despre gelozia în cuplu. Actorul susține că nu este gelos atunci când partenera sa filmează scene inedite cu alti actori. „Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou.Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă.', a  povestit actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton