Cătălin Botezatu - cum arăta acum 12 ani la Viva Party și cum s-a schimbat în timp

 Popescu Alexandra
.

Cătălin Botezatu a dispărut din viața publică în ultimul timp și se ocupă mai mult de călătorii și proiectele personale, departe de ochii presei. Dar o bună perioadă el a fost în centrul atenției și, acum 12 ani, era și una dintre celebritățile care pășeau pe covorul roșu de la petrecerea Viva.

Cum se îmbrăca Cătălin Botezatu în anul 2005? Elegant, dar mult mai diferit, însă și look-ul său era unul cu totul special. La Viva Party, acum 12 ani, Cătălin își făcea apariția într-un costum negru, în dungi, o cămașă neagră și cu ochelari de soare mari la ochi. Frizura lui este una specială însă, pe atunci având părul lung cum sigur nu l-ai mai văzut în ultimii ani.

2 ani mai târziu, în 2007, Cătălin este schimbat complet. A renunțat la părul lung, dar este la fel de elegant și sexy. La petrecerea Viva nu a lipsit un costum scump, negru, cămașa, albă de această dată, și nici ochelarii de soare.

Ei bine, în 2010 Cătălin îți făcea din nou apariția la Viva Party. Numai că, între timp, mediatizarea lui a fost dusă la extrem datorită relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Luni întregi cei doi au ținut prima pagină a tabloidelor prin intermediul certurilor și împăcărilor care au existat în acea perioadă între ei. Acest an a fost și cel în care cuplul s-a destrămat. Așa că Bote a venit singur la petrecere, la fel de elegant, cu un look fresh și rafinat. Nu a renunțat la negru și nici la ochelarii de soare.

Alexandra Popescu

Foto: Arhivă Viva

Citește și:

Cătălin Botezatu a creat un brad de Crăciun cu dedicație specială

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton